Lifestyle

Φαίη Σκορδά: Είπε την αλήθεια για τον Σέρχιο Αραούχο – «Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η έκταση»

Φαίη Σκορδά: Είπε την αλήθεια για τον Σέρχιο Αραούχο – «Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η έκταση»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@fayskorda)

Κάποια από τα δημοσιεύματα, χωρίς να γνωρίζουν, έκαναν λόγο για ταξίδι της Φαίης Σκορδά μαζί με τον παίκτη της Ένωσης, κάτι το οποίο .....

Ιταλικό αέρα έφερε στο πλατό της στο Fay’s time η Φαίη Σκορδά και τα πειράγματα δεν έλειψαν για την… μπάλα που έπαιξε το Σαββατοκύριακο!

Το όνομα της παρουσιάστριας βρέθηκε στο επίκεντρο των sites, μετά την ανάρτηση που έκανε από τη Ρώμη, φορώντας ρούχα της σειράς που έχει βγάλει ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Κάποια από τα δημοσιεύματα, χωρίς να γνωρίζουν, έκαναν λόγο για ταξίδι της Φαίης Σκορδά μαζί με τον παίκτη της Ένωσης, κάτι το οποίο ωστόσο δεν ίσχυε.

Εκτός λοιπόν από την ανάρτηση που έκανε η ίδια για να ξεκαθαρίσει ότι δεν ισχύουν οι φήμες που κυκλοφόρησαν, μίλησε και στην εκπομπή της για το συγκεκριμένο θέμα.

Με αφορμή την ατάκα του Λάμπρου Κωνσταντάρα, η Φαίη Σκορδά είπε: «Καμιά φορά απορώ αν είναι από άγνοια, δηλαδή δεν μου έχει ξανατύχει… Ξεκινάς έτσι και με αναγκάζεις να πω κάτι τώρα. Με έπιασε το στομάχι μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

«Και που με πήρανε οι δημοσιογράφοι, πάλι γι’ αυτά γράφανε. Που συνηθισμένη είμαι, αυτή τη δουλειά κάνω και μία χαρά και με χιούμορ το αντιμετωπίζω. Αν κάτι το ξεκαθαρίζεις που κάθε μέρα γράφεται κάτι… Επειδή είχε να κάνει με μία φίλη μου, που είναι σχεδιάστρια μόδας κι αυτή είχε μία συνεργασία με το συγκεκριμένο ρούχο που ανήκει σε μία συλλογή… Αν ήταν κάτι το οποίο θα ήθελα να επικοινωνήσω, το οποίο δεν είναι κάτι κακό, μπορεί να το επικοινωνούσα», πρόσθεσε για να καταλήξει:

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η έκταση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments