Lifestyle

Ιωάννα Σαρρή: «Έχει παραλύσει η αριστερή πλευρά του προσώπου μου»

Ιωάννα Σαρρή: «Έχει παραλύσει η αριστερή πλευρά του προσώπου μου»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/(@iwanna_sarri)

Η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη, Ιωάννα Σαρρή αποκαλύπτει ότι έπαθε πάρεση του προσωπικού νεύρου: «Παρέλυσε η αριστερή μου πλευρά»

Η Ιωάννα Σαρρή με ανάρτηση της στο Instagram αναφέρθηκε στο θέμα υγείας, το οποίο την έχει τρομάξει. Μέσω Instastory, η πρώην παίκτρια του GNTM και σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη, ανέβασε μια selfie και έγραψε ότι διαγνώστηκε με πάρεση Bell, μια σπάνια νευρολογική πάθηση, κατά την οποία παραλύει μέρος του προσώπου. Στην ανάρτησή του, το μοντέλο μοιράστηκε με τους ακολούθους του, πως αυτό έχει επηρεάσει τόσο την ψυχολογία της, όσο και τη δουλειά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Sarri (@iwanna_sarri)

«Εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό για εμένα. Ήμουν ταξίδι στο εξωτερικό όταν ξεκίνησαν όλα. Για να μην σας κουράζω, μετά από πολλές εξετάσεις, μου βρήκαν ότι έχω πάρεση Bell. Ουσιαστικά η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση», ανέφερε.

«Η πάρεση Bell δεν θεωρείται μόνιμη, αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις δεν εξαφανίζεται. Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπο μου. Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά. Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας».

Σημειώνεται ότι η πάρεση Bell είναι μια νευρολογική πάθηση που εκδηλώνεται ως αδυναμία κίνησης των μυών της μιας πλευράς, δηλαδή του μισού, προσώπου. Οφείλεται σε μια προσβολή του προσωπικού νεύρου (VII εγκεφαλική συζυγία) και μπορεί να είναι παροδική ή μόνιμη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments