Αθλητισμός

Κουλιεράκης: Είμαστε ΠΑΟΚ και θέλουμε και Πρωτάθλημα και Ευρώπη

Κουλιεράκης: Είμαστε ΠΑΟΚ και θέλουμε και Πρωτάθλημα και Ευρώπη

Πηγή Φωτογραφίας: [368429] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ξεκάθαρος ότι οι πάντες στον ΠΑΟΚ δεν βάζουν προτεραιότητα

Ξεκάθαρος ότι οι πάντες στον ΠΑΟΚ δεν βάζουν προτεραιότητα σε κάποιο από τους στόχους της ομάδας στην εφετινή σεζόν ήταν ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο άσος του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο Metrosport για την χθεσινή νίκη της ομάδας με τον Παναθηναϊκό, αλλά και γενικότερα για την εφετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metrosport:

Για το χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Με χαροποιεί να ακούω καλά λόγια για την εικόνα μου στο γήπεδο. Βέβαια δεν έπαιζα μόνος μου, έπαιξε όλη η ομάδα και όλοι βοήθησαν για να έρθει η νίκη. Φάνηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό ότι παρά το γεγονός πως δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας, ότι με την πίστη, το ομαδικό πνεύμα και την δουλειά που κάναμε μέσα στο γήπεδο, καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη σε ένα ντέρμπι. Όπως είχα πει, υπήρχαν κάποια αρνητικά αποτελέσματα, χωρίς όμως να έχουμε τόσο κακές εμφανίσεις. Με τον Παναθηναϊκό είδαμε ότι παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας για πολλή ώρα, κυριαρχήσαμε με τον δικό μας τρόπο στο να κάνουμε καλή άμυνα και να παίξουμε στην κόντρα επίθεση».

Για την αυτοπεποίθηση που βγάζει στο παιχνίδι του:

«Θεωρώ ότι το έχω αυτό και το έχω χτίσει. Με έχουν βοηθήσει πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι και το προπονητικό επιτελείο και οι άνθρωποι που ειναι κοντά μου. Ειναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να το έχει αυτό παντού, θεωρώ ότι το έχω, αλλά δεν μένω εκεί γιατί το δουλεύω καθημερινά. Οπως είπα και πριν δεν ήμουν μόνος μου, ηταν γενικά με καλή ομαδική δουλειά για όλους μας στον αγωνιστικό χώρο και ήρθε μια σπουδαία νίκη που ειναι πολύ σημαντική για την συνέχεια».

Για τους στόχους της ομάδας και εάν υπάρχει ιεράρχηση σε αυτούς:

«Εννοείται ότι θα πάμε να διεκδικήσουμε το μάξιμουμ και στο Πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Είμαστε ΠΑΟΚ! Δεν κοιτάζουμε ουτε μόνο το πρωτάθλημα, ούτε μόνο την Ευρώπη. Τα θέλουμε και τα δυο. Τώρα έχουμε το Πρωτάθλημα, οπότε κοιτάμε αυτά τα παιχνίδια, όταν έρθει η ώρα της Ευρώπης θα επικεντρωθούμε εκεί ξανά. Αλλά είμαστε ΠΑΟΚ και εννοείται οτι έχουμε στόχους σε όλες τις διοργανώσεις».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments