Πολιτική

Γιαννούλης για Έλενα Ακρίτα: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτές οι δημόσιες διατυπώσεις»

Γιαννούλης για Έλενα Ακρίτα: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτές οι δημόσιες διατυπώσεις»

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Παίρνει αποστάσεις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, μίλησε στο Action 24 και στην εκπομπή «Η επόμενη ημέρα» σχετικά με τις αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα, οι οποίες προκάλεσαν την αντίδραση της Μαρέβας Μητσοτάκης.

«Έχω την προσωπική μου άποψη, στην ατζέντα αυτές οι δημόσιες διατυπώσεις, που αποκτούν προσωπικό χαρακτήρα, δεν είναι και ό,τι καλύτερο στην πολιτική. Όταν έχεις, δυστυχώς -και το λέω με πόνο- το πολιτικό πλεονέκτημα να παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα, έμπλεα ψεμάτων για πολύ σημαντικά ζητήματα» σημείωσε ο Χρήστος Γιαννούλης.

Άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Καρανίκας, κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς τη βουλευτή του κόμματος, Έλενα Ακρίτα για την επίθεση της τελευταίας στη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

«Ευγένεια. Πολιτική θέση

Ο Μισογυνισμός μιας γυναίκας είναι χειρότερο φαινόμενο από τον σωβινισμό του άντρα φαλοκράτη που εκφράζει τον μισογυνισμό του και δεν σβήνει με καμία και από καμία έδρα, είτε ακαδημαϊκή είτε κοινοβουλευτική.

Καμιά επικράτεια, καμία συλλογικότητα και ιδιότητα δεν έδωσε δικαίωμα στον μισογυνισμό όπως και στον ρατσισμό. Μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφλουενσερισμού.

Άλλο πράγμα η βουλευτική και ακαδημαϊκή ιδιότητα και άλλο πράγμα ο πολίτης. Παρόλα αυτά ο Μισογυνισμός δεν είναι πολιτική και άλλο τόσο δεν ανήκει στην αριστερά. Αλληλεγγύη. Μπλέξαμε με το απολίτικο και όχι με το μεταπολιτικό. Το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται αλλά εύκολα διασύρεται».

Καρανίκας και Ακρίτα έχουν έρθει και πάλι σε σύγκρουση όταν η τελευταία είχε αρχικά αντιδράσει για την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στις Σπέτσες. Τότε ο Νίκος Καρανίκας, είχε γράψει «Δεν σας καλεί για να περάσετε τούφα όπως έχετε συνηθίσει – αλλά για εργασία με ευθύνες».

Η Έλενα Ακρίτα του είχε απαντήσει τότε «Δεν μας παρατάς ρε Καρανίκα… ασαπέρα αγόρι μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments