Πολιτική

Άδωνις: Έργα ανακαίνισης 10 εκατ. ευρώ για το Νοσοκομείο Λαρίσης

Άδωνις: Έργα ανακαίνισης 10 εκατ. ευρώ για το Νοσοκομείο Λαρίσης

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)Στα σπουδαία έργα ανακαίνισης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λαρίσης αναφέρθηκε απόψε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Έχουμε εκπονήσει το μεγαλύτερο πρόγραμμα κτηριακής ανακαίνισης των νοσοκομείων μας

Στα σπουδαία έργα ανακαίνισης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λαρίσης αναφέρθηκε απόψε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας προς τους δημοσιογράφους, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε πως «ήρθαμε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λαρίσης με την ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ για να υπογράψουμε επτά διαφορετικές συμβάσεις συνολικού ύψους άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ για έργα ανακαίνισης σε νοσοκομεία της ευρύτερης περιφέρειας. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που χάρη στο Ταμείο Ανάκαμψης τηρούμε πλήρως τα χρονοδιαγράμματα. Θα υπάρξει πλήρης απορρόφηση των πόρων. Το πρόγραμμα ανακαίνισης νοσοκομείων, που έχουμε εκπονήσει, αποτελεί το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανακαίνισης κτηριακών υποδομών από τη στιγμή της ίδρυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

Είναι αξιοσημείωτο ότι, από την πλευρά του, ο υφυπουργός Υγείας, κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, τόνισε, ανάμεσα στα άλλα, πως «μετά από πάρα πολλά χρόνια, η πλειοψηφία των εργαζομένων αναγνωρίζει τις προσπάθειες για την αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Στο νοσοκομείο Λάρισας έχουμε αύξηση του προσωπικού κατά 80 άτομα τα τελευταία τέσσερα χρόνια και επίσης, έχουμε μια σημαντική αύξηση της χρηματοδότησης του νοσοκομείου κατά 30 εκατομμύρια ευρώ. Από τα 63 εκατομμύρια η χρηματοδότηση του νοσοκομείου έφτασε στα 90 εκατομμύρια ευρώ. Σε λίγο καιρό, ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, θα υπογράψει την αύξηση του τεχνολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments