Πολιτική

Το επετειακό βίντεο της ΝΔ για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος [vid]

Το επετειακό βίντεο της ΝΔ για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Ένα βίντεο με αφορμή τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας δημιούργησε το κόμμα στο οποίο προβάλλονται σημαντικές στιγμές και πρόσωπα από την ιστορία του, από τον Οκτώβριο του 1974 μέχρι και σήμερα.

Ένα βίντεο με αφορμή τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

Ένα βίντεο με αφορμή τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας δημιούργησε το κόμμα στο οποίο προβάλλονται σημαντικές στιγμές και πρόσωπα από την ιστορία του, από τον Οκτώβριο του 1974 μέχρι και σήμερα.

Ο Γεώργιος Ράλλης, ο Ευάγγελος Αβέρωφ, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Μιλτιάδης Έβερτ, ο Κώστας Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζονται στο βίντεο διάρκειας οκτώ λεπτών.

Δείτε το βίντεο

Μητσοτάκης στο Συνέδριο ΝΔ: «Έχω ισχυρή εντολή να οδηγήσω την Ελλάδα εκεί που αξίζει» [vid]

«Θα την ξανακάνουμε μπλε όλη την Ελλάδα στις ευρωεκλογές», είπε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ανοίγοντας την αυλαία στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, δίνοντας τον τόνο για τις ευρωεκλογές και λέγοντας όχι στην χαλαρή ψήφο, ενώ αναφέρθηκε και στην δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους υπογραμμίζοντας ότι «τα περιπολικά μπορούν να γίνουν και ταξί για τους πολίτες».

Στην ομιλία του έκανε επίσης απολογισμό των πεπραγμένων της κυβέρνησης, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης που όπως είπε «συνασπίζονται εναντίον μας και καπηλευονται ένα τεράστιο εθνικό πένθος όπως στην περίπτωση των Τεμπών»

«Η φλόγα του γαλάζιου πυρσού καίει στις καρδιές μας και φωτίζει το αύριο. Το 15ο συνέδριο είναι διπλά εορταστικό, συμπίπτει με τα γενέθλια της Δημοκρατίας και της ΝΔ», είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments