Πολιτική

Για καφέ με βουλευτές της ΝΔ ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη -Τι συζήτησαν [pics]

Για καφέ με βουλευτές της ΝΔ ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη -Τι συζήτησαν [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Συνάντηση με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Θεσσαλονίκη, λίγη ώρα πριν από την ανακοίνωση για την εθνική καμπάνια που αφορά την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού.

Για καφέ με βουλευτές της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη και συζητήσεις με τους πολίτες

Συνάντηση με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Θεσσαλονίκη, λίγη ώρα πριν από την ανακοίνωση για την εθνική καμπάνια που αφορά την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού.

Ο πρωθυπουργός με τους βουλευτές επέλεξαν καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ κατά πληροφορίες είχε προηγηθεί σύσκεψη με αντικείμενο την προεκλογική εκστρατεία για τις ευρωεκλογές.

Οι βουλευτές που βρέθηκαν μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν ο Διαμαντής Γκολιδάκης, ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, ο Κώστας Γκιουλέκας, ο Δημήτρης Κούβελας, ο Θεόδωρος Καράογλου, ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Στράτος Σιμόπουλος, η Μαρία-Νεφέλη Χατζηιωαννίδου και ο Φάνης Παππάς.

Μητσοτάκης: Θα λύσουμε το ζήτημα με το αντιτορπιλικό «Βέλος», ώστε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στο πλαίσιο της συζήτησης με τους βουλευτές αναφέρθηκε και στο αντιτορπιλικό πλοίο «Βέλος», τονίζοντας πως θα εξετάσουν το ζήτημα και θα λυθεί άμεσα, ώστε αυτό να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη. «Θα το λύσουμε ώστε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης και στις αιτήσεις που γίνονται για την επιστολική ψήφο, τονίζοντας πως κάθε μέρα γίνονται περίπου 4.000 με 5.000 αιτήσεις.

Στάση σε ζαχαροπλαστείο

Λίγο πριν αναχωρήσει από την Αριστοτέλους για την Πολίχνη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την… καθιερωμένη πια στάση στο ζαχαροπλαστείο «Τερκενλής».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments