Πολιτική

Στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη ο Μητσοτάκης – Θα μιλήσει σε εκδήλωση κατά του bullying στην Πολίχνη

Στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη ο Μητσοτάκης – Θα μιλήσει σε εκδήλωση κατά του bullying στην Πολίχνη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί την Τρίτη 9 Απριλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ειδικότερα, στις 11:00, ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση για την εκστρατεία κατά του σχολικού εκφοβισμού, στο 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί την Τρίτη 9 Απριλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Τη Θεσσαλονίκη θα επισκεφθεί την Τρίτη 9 Απριλίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ειδικότερα, στις 11:00, ο Πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση για την εκστρατεία κατά του σχολικού εκφοβισμού, στο 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης.

Στις 12:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με πολίτες στην Πολίχνη.

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση χτίζει λιθαράκι προς λιθαράκι μια ισχυρή Ελλάδα

Για τον συντονισμένο αγώνα που δίνει η κυβέρνηση, χτίζοντας «λιθαράκι προς λιθαράκι» όπως είπε χαρακτηριστικά, μια ισχυρή οικονομία και κοινωνία, χτίζοντας μία ισχυρή Ελλάδα, μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας (08/04) ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο κέντρο της Ρόδου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφοντας από την Τήλο, όπου επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Δημαρχείο του νησιού, το Κέντρο Κυκλικής Οικονομίας της Τήλου και το Μεγάλο Χωριό, επισήμανε αρκετές φορές στην ομιλία του, ότι στις ευρωεκλογές δεν θα πρέπει να ισχύσει η νοοτροπία της «χαλαρής» ψήφου και ότι η χώρα μας θα πρέπει να έχει ισχυρή και σοβαρή εκπροσώπηση στο ευρωκοινοβούλιο, έτσι ώστε ανάλογα να μπορεί να διεκδικήσει προς όφελος της κοινωνίας.

Διαβεβαίωσε ότι «η κυβέρνηση δεν έχει κατεβάσει τα μολύβια» και εφαρμόζει το πρόγραμμα για το οποίο πήρε εντολή στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου. Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές με μεγάλη διαφορά και σημείωσε με νόημα ότι τώρα «δεν είναι ώρα για παράπονα, για άστοχες διαφοροποιήσεις και κριτική σε επί μέρους θέματα».

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.