Πολιτική

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μετά τη δήλωση Νικήτα Κακλαμάνη απαντάει [vid]

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μετά τη δήλωση Νικήτα Κακλαμάνη απαντάει [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Θοδωρής Ζαγοράκης: "Δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ. Ο κύριος Κακλαμάνης καλά θα κάνει να ενημερωθεί για το τι έχει συμβεί".

Άμεση ήταν η απάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη μετά το καυστικό σχόλιο του Νικήτα Κακλαμάνη για την υποψηφιότητα του με το ΠΑΣΟΚ. Σε συνέντευξη του, ο Θοδωρής Ζαγοράκης είπε ότι «Δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ, ο κ. Κακλαμάνης καλά θα κάνει να ενημερωθεί πρώτα για το τι έχει συμβεί.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zagor07 (@theodoroszagorakis)

Στην συνέχεια, ο ίδιος απάντησε στο ερώτημα των δημοσιογράφων, αν τελικά είναι Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως «Είμαι Εθνική Ελλάδος και τώρα είμαι με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη».

Πώς σχολίασε ο Κακλαμάνης την υποψηφιότητα Ζαγοράκη με το ΠΑΣΟΚ Εξαιρετικά «καυστικός» ήταν ο Νικήτας Κακλαμάνης για την υποψηφιότητα του Ζαγοράκη, ο οποίος στις επερχόμενες Ευρωεκλογές θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ. «Όφειλε να πάρει και έναν δεξιό το ΠΑΣΟΚ. Έχουμε μαζέψει το μισό ΠΑΣΟΚ.», είπε ο πρώην υπουργός.

Μιλώντας στο Action 24, o πρώην υπουργός ανέφερε σε συνέντευξη του: «Αφήστε να φύγει ένας από εμάς να πάει στο ΠΑΣΟΚ. Για όνομα του Θεού που γίνεται ολόκληρος ντόρος. Εμένα να πειράζει; Ευτυχώς που τον ξεφορτωθήκαμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments