Ελλάδα

Ηλιούπολη: Το ενδεχόμενο διπλής δολοφονίας εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ – Το στοιχείο που ενισχύει το σενάριο

Ηλιούπολη: Το ενδεχόμενο διπλής δολοφονίας εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ – Το στοιχείο που ενισχύει το σενάριο

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Μυστήριο με τον θάνατο μάνας και γιου στην Ηλιούπολη

Ως διπλή ανθρωποκτονία αντιμετωπίζεται από τους αξιωματικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής η οικογενειακή τραγωδία της οδού Θερμοπύλων στην Ηλιούπολη, όπου μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους, έχοντας τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Αν και αρχικά εξετάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. το σενάριο της δολοφονίας και στη συνέχεια της αυτοκτονίας, πλέον αυτό έχει αποκλειστεί, καθώς η κυνηγετική καραμπίνα που φέρεται να είναι το όπλο του εγκλήματος δεν βρέθηκε απλά σε μακρινή απόσταση, αλλά σε άλλο δωμάτιο. Για την ώρα, δεν φαίνεται να προκύπτει ως κίνητρο της διπλής ανθρωποκτονίας η ληστεία, καθώς ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο σπίτι βρέθηκαν χρήματα και δεν ήταν τόσο αναστατωμένο όσο αρχικά είχε κυκλοφορήσει ως πληροφορία. Δεν έχει αποκλειστεί, αλλά πλέον συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.

Επομένως, οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής στρέφουν την έρευνα τους στο ποιος και γιατί ήθελε νεκρούς την 63χρονη και τον 36χρονο γιο της. Εκτιμάται ότι σημαντικά στοιχεία στην έρευνα θα σώσει η Σήμανση που συλλέγει δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό από τη σκηνή του εγκλήματος, καθώς η διπλή ανθρωποκτονία δεν φαίνεται προμελετημένη. Μητέρα και γιος φαίνεται πως ζούσαν μια ήσυχη ζωή, ενώ εργάζονταν ως ιδιωτικοί υπάλληλοι σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Οι αστυνομικοί συλλέγουν μαρτυρίες από γείτονες, οι οποίες σε κάποια σημεία είναι αμφιλεγόμενες: όπως αυτή που έκανε λόγο για ύπαρξη μιας κόρης με την οποία η οικογένεια δεν είχε σχέση εδώ και χρόνια. Τέτοιο πρόσωπο δεν υπάρχει. Δεδομένο είναι πως η διπλή ανθρωποκτονία τελέστηκε την περασμένη εβδομάδα, με τη νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών να δείχνει τον ακριβή χρόνο του εγκλήματος.

Τέλος, δύσκολη φαίνεται για την ώρα και η συλλογή αξιοποιήσημου υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments