Πολιτική

Ανδρουλάκης: Ξέρω γιατί με παρακολουθούσαν, αλλά ψάχνω τον φερετζέ που χρησιμοποίησαν

Ανδρουλάκης: Ξέρω γιατί με παρακολουθούσαν, αλλά ψάχνω τον φερετζέ που χρησιμοποίησαν

Πηγή Φωτογραφίας: Στιγμιότυπο από την δεύτερη ημέρα εργασιών του 9ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, Πέμπτη 11 Απριλίου 2024. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

"Η παρακολούθηση έγινε μόλις ξεκινάει η προεκλογική μου εκστρατεία και τελειώνει τέσσερις μέρες μετά την εκλογή μου", υποστήριξε

Στην αποκάλυψη ότι ξέρει τους λόγους για τους οποίους παρακολουθούνταν προχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

«Η παρακολούθηση έγινε μόλις ξεκινάει η προεκλογική μου εκστρατεία και τελειώνει τέσσερις μέρες μετά την εκλογή μου. Είναι προφανές ότι με παρακολουθούσαν για την προσπάθειά μου να ηγηθώ της παράταξής μας». Ακολούθως πρόσθεσε ότι «ψάχνω τον λόγο-φερετζέ για να συνεχίσω τον δικαστικό μου αγώνα γιατί κάποιοι πρέπει να πληρώσουν. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να καταδικαστούν αυτοί που προσέβαλαν την Ελλάδα μας, τη δημοκρατία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Για το πότε θα μάθει τον λόγο απάντησε πως «ελπίζω για το καλό της δημοκρατίας μας να γίνει πριν από τις ευρωεκλογές για να ενημερώσω τον ελληνικό λαό, εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί του».

Ακόμη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι βλέπει δεύτερη θέση με αισθητά ανεβασμένα τα ποσοστά του κόμματος. Σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, «όσο πιο χαμηλά θα είναι η ΝΔ και όσο πιο ψηλά το ΠΑΣΟΚ τόσο πιο ισχυρά θα είναι τα μηνύματα». Σύμφωνα με τον ίδιο, θα υπάρξει ραγδαία αύξηση των ποσοστών και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα είναι ξανά στην όχθη των νικητών στις εκλογές. «Ο τόπος χρειάζεται αξιόπιστη προγραμματική αντιπολίτευση. Αν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό στις ευρωεκλογές, και η ΝΔ θα αλλάξει τροπάρι και θα σεβαστεί το 41% που πήρε στις εθνικές εκλογές», υπογράμμισε.

Ακολούθως επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας πως «άκουσα σήμερα τον πρωθυπουργό που είπε ότι είναι έτοιμος να τα βάλει “με το βαθύ κράτος”. Η οικογένειά του και η ΝΔ είναι το βαθύ κράτος». Μεταξύ άλλων διερωτήθηκε «γιατί δεν θέλει να εμφανιστεί ο κ. Μητσοτάκης ως εκπρόσωπος του ΕΛΚ;».

Στη συνέχεια στάθηκε στο «παρών» του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην εκταμίευση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν χρησιμοποιεί τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης με διαφάνεια. «Εδώ μιλάμε για ένα σύστημα εξουσίας που δεν είναι προτεραιότητά του η χρηστή χρήση των πόρων», είπε.

Όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις και το πώς θα «μεταφραστεί» η περίπτωση το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να μην είναι δεύτερο στις ευρωεκλογές, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι παρότι σέβεται τις δημοσκοπήσεις, αν τις άκουγε στις προηγούμενες εκλογές το κόμμα θα είχε συνθλίβει. «Το ΠΑΣΟΚ θα είναι νικητής στις εκλογές, θα είναι δεύτερο κόμμα γιατί η πατρίδα μας θέλει αντιπολίτευση, όχι ένα lifestyle και σόου», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments