Πολιτική

Δρυμιώτης: Από τον Ανδρουλάκη δεν θα αγόραζα ούτε αυτοκίνητο [vid]

Δρυμιώτης: Από τον Ανδρουλάκη δεν θα αγόραζα ούτε αυτοκίνητο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Πεπεισμένος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δεύτερος στις ευρωεκλογέςτου Ιουνίου είναι ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα «καυστικός» στην αναφορά του ονόματος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

«Η βασική διαφορά του Κασσελάκη είναι ότι έχει απομακρυνθεί από τις ριζοσπαστικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ»

Πεπεισμένος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δεύτερος στις ευρωεκλογέςτου Ιουνίου είναι ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα «καυστικός» στην αναφορά του ονόματος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Σε συνέντευξή του στο Action24, ο κ. Δρυμιώτης αναφέρθηκε στη μάχη της δεύτερης θέσης λέγοντας ότι«ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δεύτερος καθαρά γιατί ο Ανδρουλάκης έχει χάσει εντελώς την μπάλα. Ο άλλος απευθύνεται σε ένα διαφορετικό κοινό που το έχει ξυπνήσει. ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο Κασσελάκης άλλο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει. Ο Ανδρουλάκης μου θυμίζει τον άνθρωπο που στη ρουλέτα παίζει το νούμερο που βγήκε».

Ο Ανδρουλάκης είχε τις ευκαιρίες αλλά τις έχασε

Ο κ. Δρυμιώτης ανέφερε για το ΠΑΣΟΚ πως «είχε την ευκαιρία και την έχασε. Δεν μπορεί να μιμηθεί τον ΣΥΡΙΖΑ όπως επιχειρεί να κάνει ο Ανδρουλάκης. Πήγε κόντρα στα μη κρατικά πανεπιστήμια, στην επιστολική ψήφο. Αν θέλει να ψηφίσει κάτι τέτοιο ο κόσμος θα ψηφίσει το original και όχι το μαϊμού. Ο ένας (σ.σ. ο Κασσελάκης) χαμογελάει, ο άλλος (σ.σ. ο Ανδρουλάκης) είναι μουτρωμένος, από ποιον θα αγοράζατε αυτοκίνητο; Η στάση του ΠΑΣΟΚ είναι καταστροφική. Από ό,τι καταλαβαίνω ο Ανδρουλάκης έχει κάνει ένα στενό κύκλο που του λένε πόσο καλός είσαι».

Αναφορικά με τις επερχόμενες ευρωεκλογές τόνισε: «υπάρχουν ορισμένα πράγματα που αγνοούνται: Στις εκλογές του 2019 είχαμε 40 κόμματα, τώρα ρισκάρω και λέω ότι θα έχουμε 20 κόμματα. Από τα 40 τα 34 πήραν κάτω από 3% και μάλιστα τα 31 εξ αυτών κάτω από 1,5%. Τώρα μπήκε το παράβολο των 20.000 ευρώ που αν δεν πάρεις το 1,5% το χάνεις. Το 2019 είχε μείνει ένα 21% που πήραν τα κόμματα αυτά, τώρα θα πάρουν 6% άρα υπάρχει ένα 15% για να μοιραστούν τα κόμματα που θα συμμετέχουν».

Τέλος, μιλώντας για το «φαινόμενο» Κασσελάκη, είπε ότι «η βασική διαφορά του Κασσελάκη είναι ότι έχει απομακρυνθεί από τις ριζοσπαστικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ όπως για παράδειγμα με τον φράχτη στον Έβρο»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments