Πολιτική

Ο Άδωνις τρολάρει τον Πολάκη που πανηγυρίζει για «δημοσκόπηση» του… Ράδιο Αρβύλα

Ο Άδωνις τρολάρει τον Πολάκη που πανηγυρίζει για «δημοσκόπηση» του… Ράδιο Αρβύλα

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Nόμιζα ότι ήταν ψεύτικος λογαριασμός αλλά είναι αλήθεια έγραψε ο υπουργός Υγείας.

Μία από τις «δημοσκοπήσεις» που κάνουν στην εκπομπή τους οι Ράδιο Αρβύλα, χρησιμοποίησε ο Παύλος Πολάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να ενημερώσει τους ακολούθους του ότι υπήρξε καλύτερος υπουργός από τον Άδωνι Γεωργιάδη. 

Η «δημοσκόπηση» έγινε την Δευτέρα όταν ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του ρώτησαν τους τηλεθεατές τους ποιος υπουργός Υγείας ήταν καλύτερος: «Ο Παύλος Πολάκης ή ο Άδωνις Γεωργιάδης;»

Οι απαντήσεις ήταν συντριπτικά υπέρ του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έσπευσε να πανηγυρίσει στην πλατφόρμα “Χ” γράφοντας ότι κέρδισε τον νυν υπουργό με ποσοστό 69%, έναντι 31% και μάλιστα μέσα στην έδρα του.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έσπευσε να του απαντήσει:

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ψεύτικος λογαριασμός αλλά είναι αλήθεια… ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και βουλευτής του Σύριζα πανηγυρίζει για ”δημοσκόπηση” των Ράδιο Αρβύλα» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, τρολάροντας τον Παύλο Πολάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments