Ζώδια

08.04.2024 έως 14.04.2024 ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις

08.04.2024 έως 14.04.2024 ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πηγή Φωτογραφίας: FREEPIK.COM

Δείτε αναλυτικά

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε δυσκολεύει και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι στο οποίο καλείσαι να αποφασίσεις αν θα αντιδράσεις ή θα παραμείνεις σιωπηλός/η απέναντι στις εξελίξεις.Από τη μία πλευρά, αντιλαμβάνεσαι πως έχεις αναλάβει κάποιες ευθύνες που σε βαραίνουν και σε αναγκάζουν να παραμένεις σε επαφή και συζητήσεις με ανθρώπους που δεν μπορείς να αποδεχτείς. Ίσως να μην μπορείς να λειτουργήσεις με γνώμονα την προσωπική σου βούληση, καθώς καλείσαι να δράσεις βασιζόμενος/η σε ένα πλάνο που έχουν ετοιμάσει τρίτοι και στο οποίο δεν μπορείς να έχεις άποψη και ικανότητα αλλαγής. Ίσως πάλι να θεωρείς πως δεν είσαι σε θέση να έχεις προσωπική βούληση και επιθυμία, αφού βιώνεις μία έλλειψη κατεύθυνσης στη ζωή σου, μία ματαιότητα σχετικά με τα επόμενα βήματα που καλείσαι να κάνεις. Είναι πιθανό να έχεις ανάγκη να βρεις και πάλι τον εαυτό σου, οπότε προσπάθησε να γυρίσεις πίσω το χρόνο, εκεί που θυμάσαι τον εαυτό σου να εκφράζει επιθυμίες, διαθέσεις, προθέσεις, να διεκδικεί ανθρώπους και να επιβάλλεται σε καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να επιδιώξεις να απομονωθείς, να απομακρυνθείς από ανθρώπους και περιβάλλοντα που δημιουργούν πολύ θόρυβο στο μυαλό σου και σε κάνουν να χάνεις το στόχο σου.Αυτό που χρειάζεται είναι να πάρεις απόσταση από το φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον, να προσπαθήσεις να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου για να προσπαθήσεις να αξιολογήσεις κατά πόσο έχεις παρασυρθεί σε ένα ρυθμό που δε σου ταιριάζει και παλεύεις να χωρέσεις μέσα σε ένα σύστημα που δεν είναι κατάλληλο για εσένα. Ίσως πάλι να θεωρείς πως μοιράζεσαι σε πολλές κατευθύνσεις, κάτι που σε κάνει να μην είσαι σε θέση να απολαύσεις κάποιες μικρές στιγμές της ζωής σου, να μην μπορείς να αφομοιώσεις όλα όσα λαμβάνουν χώρα και είναι πολύ πιθανό να αποτελούν σημάδια επιβεβαίωσης των προσπαθειών σου. Προσπάθησε να μετριάσεις το θόρυβο και την πολυπλοκότητα στη ζωή σου για να καταφέρεις να βρεις και πάλι τα πατήματα σου που εναγωνίως αναζητάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να τονίσει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο πως δεν είσαι σε θέση να βρεις στηρίγματα και πατήματα στο κοινωνικό και φιλικό σου περιβάλλον, πως δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις με αρκετό κόσμο γύρω σου.Μπορεί να θελήσεις να εστιάσεις στον επαγγελματικό τομέα και να προσπαθήσεις να βρεις την άκρη του νήματος σε καταστάσεις που σε κάνουν να χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Μπορεί πάλι να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να γίνεις αποδεκτός/η σε ένα περιβάλλον που ασκεί έντονη κριτική προς εσένα, που σε κάνει να χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, που σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως χρειάζεται να κάνεις πολλά βήματα για να μπορέσεις να συμβαδίσεις με συναδέλφους σου. Μπορεί τέλος να αντιμετωπίζεις αρκετά προβλήματα στον οικογενειακό τομέα και να παλεύεις να πιαστείς από μία σανίδα σωτηρίας την οποία όμως δεν μπορείς να βρεις στο γνώριμο φιλικό σου κύκλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με σημαντικές επαγγελματικές προκλήσεις τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις εφόσον είναι σε θέση να σε κάνουν να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις το μέλλον σου.Μία πρόταση από το παρελθόν θα επανέλθει στο προσκήνιο και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως το συγκεκριμένο ζήτημα δεν έχει κλείσει για εσένα, πως παραμένει ανοικτό και σε καλεί να αποφασίσεις αν θα τολμήσεις να κάνεις το επόμενο βήμα ή όχι. Ίσως πάλι οι εξελίξεις στον εργασιακό χώρο που βρίσκεσαι να σε βάζουν στη διαδικασία να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο από αυτά που σου παρέχουν, να σκεφτείς μήπως είναι καιρός να δοκιμάσεις να ακουστείς σε ανθρώπους που μέχρι σήμερα δεν τολμούσες να προσεγγίσεις. Στον οικογενειακό τομέα, υπάρχουν κάποιες διεργασίες που θα πρέπει να σε βάλουν σε σκέψεις και να σε αναγκάσουν να παραδεχτείς πως καλό θα ήταν να είσαι κοντά σε πρόσωπα που επηρεάζουν και το δικό σου ρόλο.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει σε έντονες σκέψεις σχετικά με την προσωπική σου ζωη και θα θελήσει να σε κάνει να συγκρίνεις τη σχέση σου και το βαθμό της ατομικής σου ελευθερίας.Είναι αρκετά πιθανό να μπεις σε διαδικασία σύγκρισης με το παρελθόν σου, να θελήσεις να φέρεις μπροστά σου παλιότερες στιγμές της ζωής σου, τότε που μπορούσες να λειτουργείς αυτόνομα και να μη χρειάζεται να δίνεις αναφορά σε τρίτους. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι στο ακριβώς αντίθετο σημείο, σε εκείνο που σκέφτεσαι το παρελθόν σου με το/η σύντροφο, τότε που βρισκόσουν σε μία σχέση η οποία μπορεί να σου προσφέρει κάποια μορφής συναισθηματικής ασφάλειας την οποία αυτή την εποχή αναζητάς εκ νέου. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία είναι να συνειδητοποιήσεις πως καλείσαι να προχωρήσεις σε συγκεκριμένους συμβιβασμούς, πως είναι απαραίτητο να ζυγίσεις με σοβαρότητα τα υπέρ και τα κατά της κατάστασης στην οποία βρίσκεσαι, πριν αποφασίσεις να την ανατρέψεις για χάρη μίας στιγμής έντασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με σημαντικές προκλήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως δεν μπορείς να αγνοήσεις αυτά που βρίσκονται μπροστά σου.Μπορεί να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα στη σχέση σου, να έχεις βρεθεί σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο καλείσαι να ανακαλύψεις νέα ποιοτικά στοιχεία στο/η σύντροφο σου που θα σε κάνουν να θέλεις να παραμείνεις στην υπάρχουσα σχέση σου. Ίσως να συνειδητοποιείς πως χάνονται κάποια κομμάτια της σχέσης σας, πως μειώνεται η ένταση της ερωτικής σπίθας ανάμεσα σας, αλλά παράλληλα μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια νέα δεδομένα που σε βοηθούν να δεις με θετική ματιά τη σχέση σου. Ίσως πάλι να έχουν προκύψει κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα και να αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι μπροστά σε έντονες προκλήσεις που σε καλούν να αποφασίσεις αν θα παραδοθείς στις διαθέσεις τρίτων ή θα αντιδράσεις και μπορεί να βρεθείς εκτός μίας ομάδας με την οποία διαφωνείς σε πολλά σημεία.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να επεξεργαστείς με μεγάλη δόση σοβαρότητας τα δεδομένα που προκύπτουν στον επαγγελματικό τομέα και να προσπαθήσεις να βρεις μία λύση.Καλείσαι να αποσαφηνίσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να αλλάξεις και να προχωρήσεις παρακάτω σε ένα περιβάλλον που μοιάζει να σε βάζει στη διαδικασία να λειτουργήσεις με κανόνες τους οποίους δεν μπορείς να αποδεχτείς πλήρως. Ίσως να είναι απαραίτητο να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου, να φέρεις στην επιφάνεια τους δισταγμούς σου για να μετρήσεις κατά πόσο μετρά η γνώμη σου. Από την άλλη πλευρά, φαίνεται να υπάρχουν εξελίξεις στον προσωπικό τομέα, να πρέπει να σταθείς απέναντι από ένα άτομο που μοιάζει να έχει ενστάσεις και αντιρρήσεις και να προσπαθήσεις να διευθετήσεις το θέμα. Αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, αφού χρειάζεται καταρχάς να αποδεχτείς τις αδυναμίες σου και να προσπαθήσεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα ξεκινώντας από τις δικές σου ευθύνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε αναγκάζει να ασχοληθείς με ζητήματα της δουλειάς σου ή της ευρύτερης καθημερινότητας σου με τρόπο που δείχνει πως είναι καιρός να κλείσεις τις ανοικτές εκκρεμότητες.Μπορεί να δυσκολεύεσαι να καταπιαστείς με κάτι που σε δυσκολεύει και εκνευρίζει, να αγχώνεσαι μήπως και πρέπει να εστιάσεις σε θέματα που σε κάνουν να δημιουργείς συγκρούσεις με κοντινά σου πρόσωπα. Θα χρειαστεί όμως να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες σχέσεις σου δεν είναι όσο ισότιμες θα ήθελες να είναι, πως κάποιοι άνθρωποι σε αντιμετωπίζουν με τρόπο που σε κάνει να χάνεις το δίκιο σου. Από την άλλη πλευρά, είναι καιρός να σκύψεις το κεφάλι και να ασχοληθείς σοβαρά με τις υποχρεώσεις σου, να αποφασίσεις να εργαστείς με στόχο να προσφέρεις σε μία ομαδική προσπάθεια και να μην παλεύεις να λειτουργήσεις αυτόνομα. Αυτό που έχει τελικά σημασία είναι να επιτευχθεί ένας συλλογικός στόχος που έχει τεθεί και όχι να αναδειχτούν ατομικά κάποιοι συγκεκριμένοι μέσω αυτού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με ζητήματα στον οικογενειακό τομέα τα οποία κατορθώνουν να σε κάνουν να χάνεις την υπομονή σου.Θα χρειαστεί να παλέψεις για να πείσεις κάποια πρόσωπα σχετικά με τις ιδέες και τις απόψεις σου, έχοντας πάντα όμως κατά νου πως μπορεί κάποιοι να σε χαρακτηρίσουν ως ένα πρόσωπο που δεν εκφράζει το συναισθηματικό του κόσμο. Μπορεί να χρειαστεί να στηρίξεις κοντινά σου πρόσωπα, να προσφέρεις μία συναισθηματική στήριξη την οποία δεν είναι καθόλου βέβαιο πως μπορείς να εκφράσεις, κάτι που σε κάνει να αγχώνεσαι και τελικά να γεννιούνται συγκρούσεις μέσα σε ένα περιβάλλον που αναζητά την ηρεμία. Τέλος, ίσως να δυσκολεύεσαι να παραμείνεις σε μία σχέση που σε έχει κουράσει και να αναζητάς αφορμές για να εκφράσεις τις αντιρρήσεις και τις ενστάσεις σου με τρόπο όμως που μπορεί να πληγώσει κάποια πρόσωπα που δε φαίνεται να έχουν μερίδιο ευθύνης στην όλη κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με ανθρώπους και καταστάσεις που σε αναγκάζουν να κλείνεσαι σε ένα περιβάλλον που δε σου αρέσει, που σε κάνει να νιώθεις εγκλωβισμένος/η.Είναι πιθανό να χρειαστεί να εστιάσεις σε θέματα που δε σε βοηθούν να είσαι ο εαυτός σου, που σε φέρνουν σε επαφή με τον τρόπο σκέψης κάποιων ανθρώπων που μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις. Θα χρειαστεί να είσαι έτοιμος/η να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα, παρά το γεγονός πως κάτι τέτοιο μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με ένα πρόσωπο που προσπαθούσες να αποφύγεις όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μία τέτοια προοπτική μπορεί επίσης να σε βαραίνει εγκεφαλικά, αφού συνειδητοποιείς πως θα χρειαστεί να μπεις σε μία συζήτηση την οποία προσπαθούσες να αφήσεις στην άκρη, αφού γνωρίζεις πως μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τη διαφορετικότητα σου σε σχέση με πρόσωπα του συγγενικού σου κύκλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται πλέον μακριά σου, να σε ωθήσει να βγεις από το στενό πλαίσιο της καθημερινότητας σου και να κοιτάξεις πιο μακριά.Μπορεί κάτι τέτοιο να είναι κάπως δύσκολο, αφού αναγνωρίζεις πως βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον στο οποίο δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, στο οποίο αισθάνεσαι πως είσαι ξένος/η και άγνωστος/η. Ίσως να μην μπορείς να επικοινωνήσεις εύκολα, να δυσκολεύεσαι να συνυπάρξεις με πρόσωπα που λειτουργούν με έναν τρόπο που είναι πολύ μακριά από το δικό σου. Από την άλλη πλευρά, είναι καιρός να σπάσεις τα όρια που έχουν τεθεί στη ζωή σου και να προσπαθήσεις να μάθεις κάποιες καινούργιες συνήθειες, να φροντίσεις να πάρεις μέρος σε δραστηριότητες του τόπου σου για να μειώσεις την εσωτερική σου μοναχικότητα. Όλο αυτό βέβαια μπορεί να αποτελεί και μία πρόκληση την οποία φοβάσαι, αφού αντιλαμβάνεσαι πως καλείσαι να σπάσεις τα καλούπια που σε βοηθούν να νιώθεις ασφαλής.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό που έχει σημασία είναι να αναδιοργανώσεις τις υποχρεώσεις σου και να φροντίσεις να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες τις οποίες δεν μπορείς να μεγαλώνεις και να τις μετατρέπεις σε κινδύνους για την ίδια σου τη ζωή. Καλό θα ήταν να βάλεις στην άκρη τις προσωπικές σου ανάγκες για ένα χρονικό διάστημα και να προσπαθήσεις να συνειδητοποιήσεις πως έχεις αναλάβει συγκεκριμένες υποχρεώσεις τις οποίες καλείσαι να φέρεις εις πέρας ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θέτεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αποφασίσεις να ακυρώσεις κάποιες αγορές που είχες στο μυαλό σου, αφού δεν είσαι έτοιμος/η να τις υποστηρίξεις σε βάθος χρόνου.

ΠΗΓΗ/stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments