Πολιτική

Χρυσοχοΐδης: Η αστυνομία χρειάζεται συντριπτική αλλαγή

Χρυσοχοΐδης: Η αστυνομία χρειάζεται συντριπτική αλλαγή

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Η Αστυνομία χρειάζεται μία μεγάλη, συντριπτική αλλαγή, μία αναγέννηση. Υπάρχει πολλές φορές μία γραφειοκρατική αξιολόγηση των περιστατικών. Το μεγάλο στοίχημα, και για εμένα προσωπικά που έχω περάσει από αυτό το Υπουργείο για πέμπτη φορά, είναι να βάλουμε την αστυνομία σε μία νέα τροχιά», πρόσθεσε.

"Το μεγάλο στοίχημα, και για εμένα προσωπικά που έχω περάσει από αυτό το Υπουργείο για πέμπτη φορά, είναι να βάλουμε την αστυνομία σε μία νέα τροχιά" υποστήριξε

«Ήταν μια τραγική εξέλιξη μιας επιχειρησιακής ενέργειας με παρα πολλά προβλήματα και κενά. Όλα θα εξεταστούν και θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει» τόνισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, αναφερόμενος στη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων.

«Η Αστυνομία χρειάζεται μία μεγάλη, συντριπτική αλλαγή, μία αναγέννηση. Υπάρχει πολλές φορές μία γραφειοκρατική αξιολόγηση των περιστατικών. Το μεγάλο στοίχημα, και για εμένα προσωπικά που έχω περάσει από αυτό το Υπουργείο για πέμπτη φορά, είναι να βάλουμε την αστυνομία σε μία νέα τροχιά», πρόσθεσε.

«Λύστε με! Θέλω να φύγω από εδώ», φωνάζει ο δολοφόνος της Κυριακής στο νοσοκομείο

«Λύστε με! Θέλω να φύγω από εδώ, θέλω να μιλήσω με τους γονείς μου, με τη μάνα μου. Γιατί δεν με αφήνετε να μιλήσω μαζί τους; Δεν θέλω να μπω φυλακή ούτε να με κλείσουν στο ψυχιατρείο. Θέλω να φύγω». Αυτά είναι τα λόγια του 39χρονου μέσα από το νοσοκομείο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής (12.04.24).

«Πρέπει να αποφασίσουμε τι είναι… Έξι γιατροί τον έχουν εξετάσει και έχουν πει ότι δεν είναι ένας ψυχικά ασθενής. Είναι ένας χειριστικός τοξικομανής, όπως όλοι οι τοξικομανείς. Αυτός έχει ένα επιπλέον στοιχείο: είναι ένας ψυχοπαθητικός, ένας κανονικός δολοφόνος», τόνισε σε δηλώσεις του στην ίδια εκπομπή ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, με αφορμή όσα λέει ο δολοφόνος μέσα από το νοσοκομείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments