Πολιτική

Κατρούγκαλος καρφώνει Πολάκη μετά τις κατηγορίες σε βάρος του για τη θέση στον ΟΗΕ [vid]

Κατρούγκαλος καρφώνει Πολάκη μετά τις κατηγορίες σε βάρος του για τη θέση στον ΟΗΕ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364714] ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ" (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο μόνος πολιτικός που επανέλαβε την κατηγορία Πολάκη ήταν ο Βελόπουλος, πρόσθεσε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ

Για την βαριά κατηγορία που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης προς το πρόσωπό του ότι είναι «αργυρώνητος» μετά την εκλογή του στη θέση του «Ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα για μια Δημοκρατική και Δίκαιη διεθνή Τάξη» για τα επόμενα τρία χρόνια στον ΟΗΕ τοποθετήθηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Όπως είπε στο Action 24 ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ «δεν αμφισβήτησα ότι όλα ξεκίνησαν από τουίτ του Πολάκη» προσθέτοντας ότι «δεν περιμένω από τον κ. Πολάκη κάποια συγγνώμη».

Πρόσθεσε, μάλιστα, για την κατηγορία από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπό του ότι «επιβεβαιώνει μια τξοικότητα και χυδαιότητα που δεν έπρεπε να υπάρχει».

«Εγώ κρατάω ότι τα επώνυμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν υιοθέτησαν και δεν αναπαρήγαγαν την κατηγορία αυτή. Ο μόνος πολιτικός που επανέλαβε την κατηγορία Πολάκη ήταν ο Βελόπουλος και δεν θεωρώ ότι με αφορά αυτή η υπόθεση» κατέληξε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments