Πολιτική

Μητσοτάκης: Καταδικάζουμε την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ – Εξελίξεις που πυροδοτούν νέα ανάφλεξη

Μητσοτάκης: Καταδικάζουμε την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ – Εξελίξεις που πυροδοτούν νέα ανάφλεξη

Πηγή Φωτογραφίας: (Dimitris Papamitsos / Greek Prime Minister's Office)//Την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ εκφράζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του για την καθιερωμένη κυριακάτικη ανασκόπηση.

«Ανησυχητικές εξελίξεις που πυροδοτούν νέα ανάφλεξη στη γειτονιά μας» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίθεση του Ιράν με πάνω από 300 drones εναντίον του Ισραήλ

Την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ εκφράζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του για την καθιερωμένη κυριακάτικη ανασκόπηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει λόγο για ανησυχητικές εξελίξεις στη γειτονιά μας μετά την επίθεση του Ιράν με πάνω από 300 drones εναντίον του Ισραήλ και εκπέμπει ηχηρό μήνυμα στήριξης σε κάθε προσπάθεια εκτόνωσης της νέας έντασης.

«Προτού περάσω στην κυριακάτικη επισκόπηση, θέλω να ξεκινήσω με την ξεκάθαρη απερίφραστη καταδίκη της Ελληνικής Kυβέρνησης και εμού προσωπικά απέναντι στη χθεσινοβραδινή επίθεση του Ιράν προς το Ισραήλ. Πρόκειται για εξαιρετικά δυσάρεστες και πολύ ανησυχητικές εξελίξεις που πυροδοτούν μια νέα ανάφλεξη στην ευρύτερη γειτονιά μας και φυσικά στη Μέση Ανατολή.

Το ΚΥΣΕΑ θα συνεδριάσει εκτάκτως το απόγευμα για να αξιολογήσουμε τα δεδομένα της κατάστασης και να δηλώσουμε με κάθε τρόπο τη στήριξή μας σε κάθε προσπάθεια εκτόνωσης της νέας έντασης», τονίζει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments