Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Σοκάρει νέο βίντεο – Οι πρώτες κινήσεις του φρουρού έξω από το ΑΤ [vid]

Άγιοι Ανάργυροι: Σοκάρει νέο βίντεο – Οι πρώτες κινήσεις του φρουρού έξω από το ΑΤ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ο φρουρός φαίνεται στο βίντεο να προχωρά με το χέρι στην τσέπη, ατάραχος, προς το Αστυνομικό Τμήμα για να ενημερώσει, ενώ η Κυριακή έχει αφήσει την τελευταία της πνοή

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που έφερε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας (15.04.24), καταγράφονται οι κινήσεις του φρουρού έξω από το Τμήμα των Αγίων Αναργύρων αμέσως μετά τη δολοφονία της Κυριακής από τα χέρια του 39χρονου πρώην συντρόφου της.

Ο σκύλος που βρίσκεται στο σημείο φαίνεται να είναι τρομερά ανήσυχος και να γαυγίζει, και εκείνη την στιγμή αντιλαμβάνεται ο φρουρός τα όσα είχαν συμβεί ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Είναι η στιγμή που ο φρουρός αντιλαμβάνεται την τραγωδία που έχει συμβεί μόλις 2 μέτρα μπροστά από το φυλάκιο.

Με το χέρι στην τσέπη, νωχελικός, με βήμα αργό, ενώ λίγα μέτρα δίπλα κείτεται το άψυχο σώμα της Κυριακής μέσα στα αίματα, ο φρουρός φαίνεται να αποχωρεί από το σημείο και να κινείται προς το Τμήμα, για να ενημερώσει.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments