EDITOR'S PICK

Το εστιατόριο που δεν θέλει Instagram Stories: Δίνει δωρεάν κρασί σε όσους δεν χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα

Το εστιατόριο που δεν θέλει Instagram Stories: Δίνει δωρεάν κρασί σε όσους δεν χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα

Πηγή Φωτογραφίας: .fisco7.it

Η πρόταση που προέρχεται από το κέντρο της πόλης του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας θέλει τους πελάτες να αφήνουν την άκρη τα smartphones τους, προκειμένου να απολαύσουν στο έπακρο το δείπνο τους.

Αν δεν είστε σε θέση να αφήσετε για λίγο το smartphone σας ενώ έχετε βγει για δείπνο με φίλους, υπάρχει ένα νέο εστιατόριο στη Βερόνα της Ιταλίας που θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Al Condominio Ristorante (@al_condominio)

Η πρόταση που προέρχεται από το κέντρο της πόλης του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας θέλει τους πελάτες να αφήνουν την άκρη τα smartphones τους, προκειμένου να απολαύσουν στο έπακρο το δείπνο τους. Βλέπετε για τους υπεύθυνους του εστιατορίου είναι πιο σημαντικό τα ζευγάρια να επικοινωνούν μεταξύ τους, παρά να διαφημίζουν την επιχείρηση στα social media.

Πώς επιτυγχάνεται αυτό; Το Ristorante Al Condominio της Βερόνας αποφάσισε να βάλει ένα challenge στους πελάτες του. Έτσι, όποιο ζευγάρι (ή ομάδα φίλων) αποφασίσει να αφήσει το κινητό του μπαίνοντας στο εστιατόριο σε ένα ντουλάπι, τότε παίρνει δωρεάν ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί με το δείπνο του. «Κάθε επισκέπτης μπορεί να επιλέξει στην αρχή της βραδιάς του εάν θα «απελευθερωθεί» από το smartphone του και αν θα αποσυνδεθεί από την τεχνολογία, για να αφοσιωθεί πλήρως στο αγαπημένο του πρόσωπο», εξήγησαν οι άνθρωποι του εστιατορίου σε συνέντευξή τους στο Vanity Fair.

Πάντως αυτή η κίνηση δεν φαίνεται να είναι απλώς ένα τέχνασμα μάρκετινγκ από το εστιατόριο, αλλά μια γνήσια πρόκληση στους πελάτες του, προκειμένου να ανακαλύψουν ξανά την ευχαρίστηση του φαγητού. Με λίγα λόγια, το ιταλικό εστιατόριο προτιμά να μην διαφημίζεται στα social media, αλλά να το επιλέγουν όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται να απολαύσουν το δείπνο τους απερίσπαστοι.

Κι από ότι φαίνεται η τακτική τους πιάνει αρκετά καλά, αν κρίνουμε από τη φήμη που έχει πάρει παγκοσμίως τις τελευταίες ημέρες το συγκεκριμένο εστιατόριο στη Βερόνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments