Ελλάδα

Πανελλαδική απεργία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω των κινητοποιήσεων – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Πανελλαδική απεργία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω των κινητοποιήσεων – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Πηγή Φωτογραφίας: [364532] ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ / ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Έκτακτα μέτρα τροχαίας νωρίς το πρωί της Τετάρτης (17/04) στο κέντρο της πρωτεύουσας

Έκτακτα μέτρα λαμβάνει η Τροχαία για αύριο Τετάρτη (17/4), για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας, λόγω της πανελλαδικής απεργίας και της πραγματοποίησης εξαγγελθεισών συναθροίσεων – συγκεντρώσεων και πορείας διαμαρτυρίας σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τις 09:30 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, σταδιακά και κατά περίπτωση -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών- σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας), καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Η ΕΛ.ΑΣ. μέσω ανακοίνωσής της απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της συνάθροισης – κινητοποίησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments