Αθλητισμός

Καμία ενημέρωση στην ΕΠΟ για θετικό δείγμα διεθνή παίκτη

Καμία ενημέρωση στην ΕΠΟ για θετικό δείγμα διεθνή παίκτη

Πηγή Φωτογραφίας: [347456] ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Από την Ομοσπονδία επικοινώνησαν, εκτός από την UEFA, με τον γιατρό της Εθνικής Οδυσσέα Παξινό και τους δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές που επίσης δεν είχαν λάβει κάποια ενημέρωση

Σοκ προκάλεσε η είδηση που δημοσίευσε η «Δίκη», σύμφωνα με την οποία βρέθηκε θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή που μετείχε στην αποστολή της Εθνικής στην Τιφλίδα. Στην ΕΠΟ σήμανε συναγερμός και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ενημέρωση στην Ομοσπονδία για θετικό δείγμα από την UEFA. Για τον λόγο αυτό δεν έχει εκδοθεί και ανακοίνωση από την ΕΠΟ.

Από την Ομοσπονδία επικοινώνησαν, εκτός από την UEFA, με τον γιατρό της Εθνικής Οδυσσέα Παξινό και τους δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές που επίσης δεν είχαν λάβει κάποια ενημέρωση.

Από έλεγχο ντόπινγκ πέρασαν και 10 διεθνείς που ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με το Καζακστάν. Προς το παρόν πάντως ούτε κι αυτοί γνωρίζουν κάτι…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments