Lifestyle

Νάσος Γουμενίδης: «Έχασα τον μεσαίο αδερφό μου από τα ναρκωτικά το 2011»

Νάσος Γουμενίδης: «Έχασα τον μεσαίο αδερφό μου από τα ναρκωτικά το 2011»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Αθανάσιος Γουμενίδης

Όσα είπε για τον αδερφό του που έχει φύγει από τη ζωή

Με την υπόθεση της δολοφονίας της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους από τον πρώην σύντροφό της, ασχολήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 17/4.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη φιλοξένησε την ψυχίατρο και σύμβουλο του πατέρα της 28χρονης, Μυρτώ Σαμαρά, τον Νάσο Γουμενίδη και τον Αστυνομικό Αναλυτή Σταύρο Μπαλάσκα, για να μιλήσουν για τον 39χρονο δολοφόνο της νεαρής κοπέλας.

Ο 39χρονος πήρε εξιτήριο από το Τζάνειο και κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο κελί στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ προσπαθεί να αποδείξει ότι πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα, αλλά και ότι ήταν επηρεασμένος από τη χρήση ουσιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OK! Magazine Greece (@okmag.gr)

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Νάσος Γουμενίδης πήρε τον λόγο και μίλησε για τον 39χρονο, ο οποίος, όπως είπε, στο παρελθόν ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών, αλλά και πουλούσε, ενώ εμπλεκόταν σε ξυλοδαρμούς ανθρώπων και πολλά άλλα.

«Επειδή εγώ τον αδερφό μου τον μεσαίο, τον Δημητράκη, τον έχασα από τα ναρκωτικά το 2011 κι επειδή έχω ζήσει από κοντά το τι σημαίνει να έχεις ένα μέλος της οικογένειάς σου που να είναι χρήστης ναρκωτικών και στο τέλος έφυγε από τη ζωή, θέλω να σας πω ότι είναι πολύ διαφορετικό το να είσαι ασθενής. Γιατί αυτά τα παιδιά που είναι στα ναρκωτικά είναι παιδιά κυρίως πονεμένα τα οποία ψάχνουν να βρουν διέξοδο μέσα από την παραμύθα και είναι πολύ διαφορετικό να χρησιμοποιείς ως υπερασπιστικό επιχείρημα το γεγονός ότι ήσουν στα ναρκωτικά 15 χρόνια. Αυτό εμένα δεν με πείθει. Είμαι ο μόνος που μαζί με τους γονείς μου μπορώ να σας το πω, επειδή είναι βιωματικό, το είχα στο σπίτι μου. Είναι διαφορετικός ο χρήστης που είναι ασθενής και τον αντιμετωπίζουμε σαν ασθενή και είναι πολύ διαφορετικό να επικαλείσαι όλο αυτό προκειμένου να δομήσεις μια υπερασπιστική γραμμή για να φτάσεις σε σημείο να έχεις το ακαταλόγιστο », αποκάλυψε ο Νάσος Γουμενίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments