Πολιτική

Άδωνις: Οι τωρινές θέσεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς είναι ιδεολογική μου νίκη [vid]

Άδωνις: Οι τωρινές θέσεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς είναι ιδεολογική μου νίκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ( ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Άδωνις: Ακρίτα είναι σε vertigo – Ο Κασσελάκης στέλνει τους Συριζαίους στο ψυχιατρείο

Για σαφή δικαίωση των ιδεών του κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις πρόσφατες πολιτικές τοποθετήσεις του Στέφανου Κασσελάκη.

Ιδιαίτερα, μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο υπουργός Υγείας ρωτήθηκε για τις πολιτικές θέσεις, που εκφράζει ο Στέφανος Κασσελάκης, και επισήμανε πως οι τωρινές θέσεις του Κασσελάκη είναι πολύ καλή εξέλιξη. Είναι πολύ θετική η στάση υπέρ της Ουκρανίας, του ΝΑΤΟ, του Ισραήλ, της Ορθοδοξίας (όχι της αθεΐας). Πρόκειται για σαφή νίκη των ιδεών που διαχρονικά πίστευα στη ζωή μου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαβάζει το «Πιστεύω». Αυτό κάνει τους Συριζαίους ψηφοφόρους να είναι έτοιμοι για τον ψυχίατρο. Είναι μια μεγάλη νίκη των ιδεών της Νέας Δημοκρατίας.

«Όσο για την Έλενα Ακρίτα, αυτή είναι ακόμη σε vertigo, αλλά είναι ένα μεσαίο στέλεχος, που δεν παίζει καθοριστικό ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε ο Άδωνις και πρόσθεσε πως «η αριστερά έχει μεγαλύτερη παράδοση στην αθεΐα, αλλά ο κύριος Κασσελάκης λέει κάτι άλλο, κάτι που έρχεται σε σύγκρουση με τις παραδοσιακές ιδέες και της παραδοσιακές αξίες της Αριστεράς. Ο Κασσελάκης λέει ότι είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και διαβάζει το «Πιστεύω», το σύμβολο της Πίστης μας.

Ας μην ξεχνάμε τη συναυλία στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών «Είμαστε με τον άνθρωπο», χωρίς ηχηρή καταδίκη του Πούτιν. Οι τωρινές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι διαφορετικές. Ζούμε την πλήρη ιδεολογική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και της πολιτικής μας ιδεολογίας».

Ερωτηθείς για τις επερχόμενες εκλογές, ο Άδωνις απάντησε πως «ο πολιτικός στόχος της αντιπολίτευσης είναι στις 10 Ιουνίου να μην είναι η Ελλάδα ένας κυβερνήσιμος τόπος. Ο πολιτικός στόχος της αντιπολίτευσης είναι η πολιτική αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα. Στις 9 Ιουνίου δεν κρίνεται η κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Όμως ένα κακό αποτέλεσμα έχει πολιτικές συνέπειες. Η ΝΔ δεν θα μπορεί να προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις της. Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η πολιτική σταθερότητα. Η αντιπολίτευση θέλει ένα εκλογικό αποτέλεσμα ως έναρξη για την ανατροπή της κυβέρνησης», υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments