Πολιτική

Λοβέρδος: Στόχος μας το 3% και πάνω στις ευρωεκλογές – Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση από τη ΝΔ

Λοβέρδος: Στόχος μας το 3% και πάνω στις ευρωεκλογές – Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση από τη ΝΔ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Μητσοτάκης είναι μόνος του γι΄ αυτό κερδίζει. Αλλά υπάρχουν πολλοί ψηφοφόροι που είναι δυσαρεστημένοι.

Ο Μητσοτάκης είναι μόνος του γι΄ αυτό κερδίζει. Αλλά υπάρχουν πολλοί ψηφοφόροι που είναι δυσαρεστημένοι.

«Ο στόχος στις ευρωεκλογές είναι πάνω από το 3% και να είμαστε το μεγαλύτερο από τα μικρά κόμματα. Να μπορέσουμε να έχουμε 2ο βουλευτή» ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ερωτηθείς ο πρόεδρος των «Δημοκρατών» σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 από πού θα αντλήσει ψηφοφόρους είπε ότι «Θα πάρουμε ψηφοφόρους από την Νέα Δημοκρατία που αποσυσπειρώνεται. Ο Μητσοτάκης είναι μόνος του γι΄ αυτό κερδίζει. Αλλά υπάρχουν πολλοί ψηφοφόροι που είναι δυσαρεστημένοι.

Σχετικά με την πολιτική του ταυτότητα ανέφερε ότι «Είμαι ένα κεντρώος πολιτικός από τον καιρό του ΠΑΣΟΚ και οι ιδέες μου δεν μπορούν να βρουν τόπο στο ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ στρέφεται προς τα αριστερά και το αδιευκρίνιστο.Η μεγάλη δεξαμενή των ψηφοφόρων που αποσυσπειρώνονται είναι από την Νέα δημοκρατία. Η μεγαλύτερη πηγή είναι αυτή που ψήφησαν Κυριακό Μητσοτάκη και τα προηγούμενα χρόνια ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ. Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν δυο φορές την Νέα  Δημοκρατία. Αυτοί είναι δυσαρεστημένοι και επανέρχονται».

Ερωτηθείς για το εάν του είχε γίνει πρόταση από την Νέα Δημοκρατία είπε ότι «Ποτέ δεν μου έγινε πρόταση από τη Νέα Δημοκρατία. Εκείνη την περίοδο σκεφτόμουν αν θα κατέβω υποψήφιος. Ο Άδωνις Γεωργιάδης  είναι φίλος μου.

Ο Σαμαράς είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες πρωθυπουργούς. Δεν μπορώ να κάνω τη σύγκριση με τον Γιώργο Παπανδρέου».

«Υπήρχε ένα αντίβαρο του 25 με 30% που το έπαιρνε ο κ Τσίπρας και τώρα δεν υπάρχει. Η αντιπολίτευση σήμερα λέει σε όλα όχι και αυτό είναι το πρόβλημα. Ο Κασσελάκης έχει την πολιτική ηρεμία τώρα να εκθέσει τις θέσεις του. Πιστεύω θα είναι δεύτερο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και την αντιπολίτευση.

Συνέχισε λέγοντας από πού προσδοκά να πάρει ψηφοφόρους «Όταν κανείς κόμμα θέλεις ψήφους από όπου και αν προέρχονται. Είμαστε ένα κόμμα που είναι αποκλειστικά στο κέντρο και απευθύνεται παντού. Ξεκίνησα μόνος μου και τώρα είμαστε 42 υποψήφιοι. Είμαστε αποκλειστικά στο κέντρο. Αρκετοί υποψήφιοι μας που είναι στο  ψηφοδέλτιο προέρχονται από τα δεξιά».

Σχετικά με τις διαφορές των ‘’Δημοκρατών’’ από το ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι « Τα πανεπιστήμια η επιστολική ψήφος είναι κάποια από τα θέματα που μας κάνουν να διαφέρουμε από τον κ. Ανδρουλάκη. Επίσης στα ελληνοτουρκικά  διαφέρουμε από το ΠΑΣΟΚ.

Η προσέγγιση της κυβέρνησης με την Τουρκία  είναι σωστή».

Σχετικά με το αν υπάρχει πρόβλημα με το κράτος δικαίου απάντησε «Υπάρχει πρόβλημα στις υποκλοπές και ενστερνίζομαι την άποψη του κ. Αλιβιζάτου» και πρόσθεσε ότι είναι απαράδεκτο Έλληνες ευρωβουλευτές να επιτίθονται στην Ελλάδα και να ζητούν διακοπή χρηματοδότησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments