Αθλητισμός

Σημαντικό επίτευγμα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο Conference League!

Σημαντικό επίτευγμα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο Conference League!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Οι μεν «ερυθρόλευκοι» θέλουν στην Πόλη να υπερασπιστούν το υπέρ τους 3-2 από το «Γ. Καραϊσκάκης» και να περάσουν στην επόμενη φάση. Οι δε «ασπρόμαυροι» επιζητούν μία ακόμα ανατροπή, καθώς μετά το 2-0 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (τη διέλυσαν με 5-1 στην Τούμπα) θέλουν να γυρίσουν και το 1-0 του Βελγίου από την Μπριζ, για να πετύχουν ξανά μία επική πρόκριση.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες μεταξύ των οκτώ των προημιτελικών του Europa Conference League

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ απόψε, βράδυ Πέμπτης (18/4, 22:00) δίνουν ραντεβού με την ιστορία, καθώς αμφότεροι διεκδικούν κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Κλαμπ Μπριζ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Οι μεν «ερυθρόλευκοι» θέλουν στην Πόλη να υπερασπιστούν το υπέρ τους 3-2 από το «Γ. Καραϊσκάκης» και να περάσουν στην επόμενη φάση. Οι δε «ασπρόμαυροι» επιζητούν μία ακόμα ανατροπή, καθώς μετά το 2-0 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (τη διέλυσαν με 5-1 στην Τούμπα) θέλουν να γυρίσουν και το 1-0 του Βελγίου από την Μπριζ, για να πετύχουν ξανά μία επική πρόκριση.

Η UEFA, μέσω μίας ανάρτησής της στα social media, παρουσίασε τη φόρμα των οκτώ ομάδων που συνεχίζουν στα προημιτελικά του Europa Conference League, στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Με τις δύο ελληνικές ομάδες να είναι οι πιο φορμαρισμένες από τις οκτώ!

Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας με 4 νίκες και 1 ήττα, ενώ ο ΠΑΟΚ ακολουθεί δεύτερος με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Πέμπτη η Φενέρ με απολογισμό 3 νικών, 2 ηττών, 3η η Μπριζ με 3-1-1.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments