Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Η αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει την πολιτική του λαϊκισμού

Θεοδωρικάκος: Η αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει την πολιτική του λαϊκισμού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τόνισε ότι οι καιροί απαιτούν την ενότητα των δυνάμεων του Ελληνισμού και εστίασε στην ανάγκη κινητοποίησης των Ελλήνων του εξωτερικού

Τόνισε ότι οι καιροί απαιτούν την ενότητα των δυνάμεων του Ελληνισμού και εστίασε στην ανάγκη κινητοποίησης των Ελλήνων του εξωτερικού

«Η δημοκρατία στην Ελλάδα είναι ισχυρή, αποτελεί συντελεστή ισχύος της Πατρίδας μας και όλοι -όλες οι πολιτικές δυνάμεις- οφείλουμε να την προστατέψουμε». Με αυτή τη χαρακτηριστική αποστροφή σχολίασε την επέτειο της ημέρας που η Ελλάδα μπήκε στον γύψο ο πρώην υπουργός και βουλευτής Νοτίου Τομέας της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στον Real FM και τον Γιάννη Παπαγιάννη, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι οι καιροί απαιτούν την ενότητα των δυνάμεων του Ελληνισμού και εστίασε στην ανάγκη κινητοποίησης των Ελλήνων του εξωτερικού, στέλνοντας μήνυμα συμμετοχής στις ευρωεκλογές, αξιοποιώντας και τη δυνατότητα της επιστολικής ψήφου. Με αυτό το σκοπό ξεκινά από αύριο το πρωί περιοδεία στη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία, ενώ μετά το Πάσχα θα μεταβεί στη Γερμανία.

Ο πρώην υπουργός επισήμανε πως αντίπαλος της κυβέρνησης είναι τα προβλήματα των πολιτών και επανέλαβε τη θέση του ότι η κορυφαία στρατηγική προτεραιότητα για την Ελλάδα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση του δημογραφικού. Τα στοιχεία εξέλιξης του πληθυσμού είναι τραγικά, σημείωσε και στάθηκε στην τελευταία έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σύμφωνα με την οποία ο πληθυσμός στη χώρα μας το 2070 θα είναι περίπου 7.7 εκατομμύρια!

«Η κυβέρνηση παίρνει μέτρα όπως το επίδομα μητρότητας, που επεκτάθηκε στις αγρότισσες και στις επαγγελματίες γυναίκες, αλλά ασφαλώς έχουμε πολλά περισσότερα να κάνουμε»,  προσέθεσε.

Ερωτηθείς για το πολιτικό κλίμα και την κριτική της αντιπολίτευσης ο κ. Θεοδωρικάκος στάθηκε ιδιαίτερα στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ. «Συνεχίζει την πολιτική του λαϊκισμού, πορεύεται χωρίς προτάσεις. Παρά την αλλαγή ηγεσίας ακολουθούν τον ίδιο αδιέξοδο δρόμο»,  είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments