Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Να εκμεταλλευτεί την έδρα του αν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα!

ΠΑΟΚ: Να εκμεταλλευτεί την έδρα του αν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" και συμπλήρωσε έτσι μια τετράδα αγώνων χωρίς νίκη

Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" και συμπλήρωσε έτσι μια τετράδα αγώνων χωρίς νίκη

Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης” και συμπλήρωσε έτσι μια τετράδα αγώνων χωρίς νίκη. Μετά την ισοπαλία στην OPAP Arena ήρθε ο αποκλεισμός από την Μπριζ με δυο ήττες και το σημερινό άσχημο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους.

Με το σημερινό αποτέλεσμα η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχασε έδαφος στην βαθμολογία καθώς με ένα παιχνίδι λιγότερο βρίσκεται πλέον πέντε βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και τέσσερις πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Για να παραμείνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος θα πρέπει να είναι από εδώ και πέρα αλάνθαστος. Να κερδίσει την Τετάρτη στη Λαμία και στη συνέχεια να πάρει τα ντέρμπι με τους υπόλοιπους του BIG-4 στην έδρα του.

Ο ΠΑΟΚ όπως και στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος έκλεισε τα εκτός έδρας ντέρμπι μαζί τους με ακριβώς ίδιο απολογισμό. Μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα έφερε στον πρώτο γύρο απέναντι τους, τα ίδια αποτελέσματα έκανε και στα playoffs.

Τα ίδια όμως αποτελέσματα έκανε και στο γήπεδο του στο δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου και πλέον στα playoffs δεν θα του είναι αρκετό. Για να μείνει διεκδικητής, αυτό είναι που θα πρέπει να αλλάξει από εδώ και πέρα να κερδίσει τους υπόλοιπους διεκδικητές στο σπίτι του σε παιχνίδια καθοριστικής σημασίας, εξάποντα που ότι παίρνει ο ένας το χάνει ο άλλος.

Η Τούμπα θα είναι αυτή που θα κρίνει όχι μόνο το μέχρι που θα φτάσει ο ΠΑΟΚ αλλά μπορεί να κρίνει εν τέλει και το ποιος τελικά θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ έχασε αλλά δεν χάθηκε… απλά δεν έχει πλέον άλλα περιθώρια λάθους. Θα πρέπει να κερδίσει στη Λαμία και στη συνέχεια να εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο μπορεί την έδρα του στα ντέρμπι για να δει αν θα έχει σημασία το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον Άρη…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Πηγή: sport24.gr//Σάββας Τζιομπάνογλου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments