Αθλητισμός

Ολυμπιακός Λαμία: Με εκτεταμένο rotation ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός Λαμία: Με εκτεταμένο rotation ο Μεντιλίμπαρ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λαμία (28/4, 17:00 Cosmote Sport 1HD), με τον Μεντιλίμπαρ να ετοιμάζει rotation ενόψει και των αναμετρήσεων απέναντι στην Άστον Βίλα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λαμία (28/4, 17:00 Cosmote Sport 1HD), με τον Μεντιλίμπαρ να ετοιμάζει rotation ενόψει και των αναμετρήσεων απέναντι στην Άστον Βίλα

Ο Ολυμπιακός έχει μία ακόμη αποστολή, πριν από τα παιχνίδια κόντρα στην Άστον Βίλα. Την Κυριακή (28/4, 17:00 Cosmote Sport 1HD) οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τη Λαμία για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League και το τρίποντο είναι μονόδρομος.

Μετά και την ισοπαλία απέναντι στον Άρη, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν άλλα περιθώρια απώλειας. Βρίσκονται στο -8 από την κορυφή με αγωνιστική λιγότερη και στο -1 από τον 3ο ΠΑΟΚ, τον οποίο θέλουν να προσπεράσουν, ώστε να έχουν τσεκαρισμένο το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ωστόσο, αναμένεται να προχωρήσει σε rotation απέναντι στους Φθιωτούς. Είναι κάτι, το οποίο ξεκαθάρισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV: “Ναι δεν ξέρω αν θα είναι 8, 7, 5 ή 9 αλλά θα κάνουμε αλλαγές κυρίως γιατί πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο για την ομάδα.

Όποιος προπονείται καλά το αξίζει και πιστεύω πως οι πιο ξεκούραστοι παίχτες είναι και oι καταλληλότεροι, θα κάνουμε λοιπόν αρκετές αλλαγές”.

Η ανακοίνωση της αποστολής για την αναμέτρηση επιβεβαίωσε το λόγου το αληθές. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος βρίσκεται στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ σε αγώνα πρωταθλήματος, ενώ εκτός έμειναν οι Ορτέγκα, Κάρμο, Γιόβετιτς, Ιμπόρα και Ντόη, όπως και οι Μπιανκόν και Καμπράλ.

Πηγή: sport24.gr//Κώστας Αυγουστάκης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments