Πολιτική

Κασσελάκης: «Θα ξαναγίνει ο γάμος μου με τον Τάιλερ στην Κρήτη -Κρητικό γλέντι με 1.000 άτομα»

Κασσελάκης: «Θα ξαναγίνει ο γάμος μου με τον Τάιλερ στην Κρήτη -Κρητικό γλέντι με 1.000 άτομα»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/Katerina Kainourgiou Official

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλάει στη «Super Κατερίνα» για τον γάμο του με τον Τάιλερ στην Κρήτη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου και συζήτησαν για όλα με φόντο τις Ευρωεκλογές.

Η παρουσιάστρια τον επαίνεσε που είναι πάντα χαμογελαστός. «Δεν είμαι πάντα ευδιάθετος» της είπε.

Η Κατερίνα του θύμισε ότι η πρώτη φορά που βγήκε σε μεγάλο κανάλι ήταν στην εκπομπή της.

Η πολιτική συζήτηση ξεκίνησε από την αποχώρηση Τσίπρα.

«Ούτε εγώ το φανταζόμουν ότι θα είμαι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Είχα πει στον Αλέξη μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές ότι είμαι μέσα για να αλλάξουμε τα πάντα. Είχε πολλή υποστήριξη. Δεν πίεσε κανείς τον Αλέξη Τσίπρα να αποχωρήσει. Ήταν δική του απόφαση να αφήσει έναν καινούργιο αέρα να μπει. Ήταν δική του επιλογή, θαρραλέα. Είναι αστείο να λένε ότι δεν έχω πολιτικό λόγο και προτάσεις όταν όλοι οι άλλοι έλεγαν γενικολογίες. Είχα ξεκάθαρες προτάσεις.

Είμαι πλήρως αληθινός και διάφανος. Δεν έχω πει ψέμα. Εάν δεν θέλω να πω κάτι δεν θα το αναφέρω. Ειλικρινά σας συστήθηκα πριν από έναν χρόνο και παραμένω ο εαυτός μου, από τις εκμυστηρεύσεις μου από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι τα πιστεύω μου, είναι όλα στο φως».

«Είμαι ακόμα πτώμα από την περιοδεία μου στα νησιά» είπε.

Για τον χαρακτηρισμό «κρουαζιέρα» που του απέδωσαν οι πολιτικοί του αντίπαλοι είπε:

«Δεν τους θεωρώ αντιπάλους αλλά ανταγωνιστές και θεωρώ την νοοτροπία τους ξεπερασμένη. Η μόνιμη ειρωνεία και το δήθεν έχει κουράσει τον κόσμο.

Η τεράστια αποχή στις εκλογές και ειδικά τώρα που ο κόσμος έχει δει τις κωλοτούμπες της κυβέρνησης, δείχνει μια απέχθεια για το πολιτικό σύστημα. Όλα τα κόμματα έχουν στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί να μην πάω στον κόσμο; Όταν αποκλειστήκαμε στην Αστυπάλαια ο κόσμος είδε τι πάει να πει νησιωτικότητα, δεν έχεις επικοινωνία με τον υπόλοιπο κόσμο!

Ο κόσμος στα νησιά μας μιλούσε για τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν. Τα νοσοκομεία δεν έχουν υποδομές. Τα νησιά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ένα απλό ατύχημα με 3 άτομα».

«Σε όλα τα νοσοκομεία σε όλα τα νησιά, οι άνθρωποι μου λέγανε “να είναι καλά οι γιατροί και οι νοσηλευτές”. Με το φιλότιμό τους εργάζονται και σώζουν ζωές γιατροί και νοσηλευτές.

Το θέμα είναι ότι υπάρχει μια συνειδητή απόφαση από την κυβέρνηση να μην επενδύουμε σε γιατρούς και νοσηλευτές. Είχαμε το ταμείο ανάκαμψης που δεν εκμεταλλευτήκαμε.

Είναι δυνατόν Σύρος και Ρόδος να μην έχουν τριτοβάθμιο νοσοκομείο;

Τι χώρα είμαστε αν αφήνουμε τις οικογένειές μας να πεθαίνουν και να διαφημίζουμε “οικονομικό θαύμα” σε περιοδικά του εξωτερικού;».

«Ισχύει 100% ότι η Σοφία Μπεκατώρου συμπλήρωσε μόνη της τη φόρμα στην πλατφόρμα για την εκλογή της και συγκινήθηκα.

Το ευρωψηφοδέλτιό μας είναι πολύ καλύτερο από της ΝΔ. Για τους μετριοπαθείς στις πεποιθήσεις τους, θεωρούν ότι ένα ψηφοδέλτιο με υμνήτρια του Κασσιδιάρη εκπροσωπεί την πρόοδο; Ένα κόμμα με υφυπουργό Υγείας που λέει ότι οι γυναίκες είναι για να τίκτουν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα και να τον κρατάς;

Αν ήμουν πρωθυπουργός και το άκουγα, θα τον έδιωχνα σε ένα λεπτό από όταν θα το άκουγα. Δεν είναι θέμα λάθους διατύπωσης να δικαιολογείς τις γυναικοκτονίες» τόνισε.

«Το άλλο απίστευτο που ακούσαμε, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ είπε ότι όλοι μας σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη. Και παραμένει στο ευρωψηφοδέλτιο. Το πιστεύουν αυτό; Τι να ανασκευάσουν; Δεν έχουν ενσυναίσθηση, είναι στην κοσμάρα τους!»

Απαντώντας στον κυβ. εκπρόσωπο για τις ποινές στο Μάτι και την ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα είπε:

Είναι ανακριβές γιατί το άρθρο με το οποίο αθωώθηκαν έγινε βάσει του Κώδικα του 1950. Δεν είναι ένα ζήτημα πολιτικής και συμψηφισμού με τα Τέμπη.

Αισθάνομαι ντροπή για την έκβαση της υπόθεσης. Λυπάμαι πάρα πολύ για τις οικογένειες των θυμάτων.

Για τα Τέμπη ανέφερε:

«Δεν σκοτώσαμε όλοι μας τα παιδιά. Να χυθεί άπλετο φως αλλά στο τέλος της ημέρας ο αρμόδιος Υπουργός είχε δύο χρόνια προειδοποιήσεις και ειρωνευόταν στη Βουλή. Υπάρχουν ευθύνες όλων για τα Τέμπη αλλά δεν είναι ισομερείς.

Είναι άλλο έγκλημα το μπάζωμα. Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να ρωτήσει τον πρωθυπουργό για το μπάζωμα; Ο πρωθυπουργός παρακολουθεί τη μισή χώρα και δεν έχει γνώση. Εάν δεν είχε γνώση σημαίνει ότι είναι και ανίκανος.

Υπάρχει ένα σύστημα υποκλοπών μέσα στο Μαξίμου από τον ανιψιό του.

Παραμένει πρωθυπουργός. Ο Κουρτς στην Αυστρία παραιτήθηκε επειδή επηρέαζε δημοσκοπήσεις, ο Τζόνσον για ένα ποτήρι κρασί, ο Κόστα στην Πορτογαλία για μια αναφορά!» ανέφερε.

Μιλώντας για την άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων ανέφερε ότι «αντί να δημιουργούμε ένα κομματικοδίαιτο σύστημα είναι σημαντικό ο Έλληνας πολίτης να αισθάνεται ότι οι υπηρεσίες του Δημοσίου αποδίδουν. Δεν πρέπει να υπάρχουν αντίποινα για τους δημόσιους υπαλλήλους επειδή αλλάζει μια κυβέρνηση. Το ζήτημα δεν είναι η μονιμότητα. Φοβόμαστε να έχει ο πολίτης άποψη για το Δημόσιο;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments