Πολιτική

Άδωνις: Εκεί που η Αντιπολίτευση βρίσκει ευκαιρία για γκρίνια, εμείς βρίσκουμε ευκαιρία για λύσεις

Άδωνις: Εκεί που η Αντιπολίτευση βρίσκει ευκαιρία για γκρίνια, εμείς βρίσκουμε ευκαιρία για λύσεις

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ( ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Άδωνις: 10.000 ραντεβού για δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις σε 4 ώρες

Τη μαζική και επιτυχημένη χρήση της εφαρμογής για δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις χαιρετίζει, σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ιδιαίτερα, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο υπουργός Υγείας τονίζει πως «από χθες ξεκίνησε η εφαρμογή της χρέωσης του 1€ για όλες τις αιματολογικές εξετάσεις στα ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα. Από χθες λοιπόν εργαστήκαμε σκληρά και ανεβάσαμε στην ειδική πλατφόρμα, τη νέα διαδικτυακή υπηρεσία, με την οποία όποιος χρειάζεται αιματολογικές εξετάσεις, μπορεί να κλείσει ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού στην πλησιέστερη σε αυτόν Δημόσια Δομή».

Εδώ και λίγη ώρα, έχει ανέβει στην ΗΔΙΚΑ μια νέα διαδικτυακή υπηρεσία για τις αιματολογικές εξετάσεις. Με την απλή χρήση του Α.Μ.Κ.Α., μπορεί κάθε πολίτης να κάνει δωρεάν χρήση της υπηρεσίας και να κλείσει  online ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις. Ο πολίτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ποιο από τα 300 και πλέον κέντρα υγείας τον εξυπηρετεί περισσότερο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προστεθούν και οι κινητές μονάδες υγείας, καθώς και άλλες δημόσιες δομές. Η επιτυχία της πλατφόρμας είναι τόσο μεγάλη που μέσα σε 4 ώρες έχουν κλειστεί 10.000 ραντεβού!

«Εκεί που η Αντιπολίτευση βρίσκει ευκαιρία για γκρίνια, εμείς βρίσκουμε ευκαιρία για λύσεις», καταλήγει ο Άδωνις, μαζί με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments