Ελλάδα

Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη μετά από φωτιά

Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη μετά από φωτιά

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Δυστυχώς όμως κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, εντόπισαν στο διαμέρισμα μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δυστυχώς ήταν απανθρακωμένη.

Τραγωδία σημειώθηκε στην Αγία Παρασκευή, καθώς γυναίκα εντοπίστηκε απανθρακωμένη σε διαμέρισμα, μετά από φωτιά το πρωί της Κυριακής του Πάσχα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού 28ης Οκτωβρίου λίγο μετά τις 6 το πρωί, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσαν 16 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, για να σβήσουν τη φωτιά ώστε να μην επεκταθεί στα γύρω διαμερίσματα.

Δυστυχώς όμως κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, εντόπισαν στο διαμέρισμα μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δυστυχώς ήταν απανθρακωμένη.

Στο σημείο επιχείρησαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής, το ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, και 16 πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά και στη συνέχεια ξεκίνησαν την αναζήτηση τυχόν εγκλωβισμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαμέρισμα διέμενε μία ηλικιωμένη. Λίγο μετά τις 8:15 το πρωί έγινε γνωστό ότι στο σαλόνι του σπιτιού βρέθηκε απανθρακωμένη μία γυναίκα, η οποία φαίνεται ότι παγιδεύτηκε στο διαμέρισμα και δεν κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments