Αθλητισμός

Ευχάριστα νέα στον ΠΑΟΚ! Επέστρεψε στις προπονήσεις

Ευχάριστα νέα στον ΠΑΟΚ! Επέστρεψε στις προπονήσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Μετά το διήμερο ρεπό του Πάσχα, η ομάδα του ΠΑΟΚ επέστρεψε σε ρυθμό προπονήσεων, ξεκινώντας την προετοιμασία της για τα τελευταία τρία ντέρμπι της σεζόν, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή, στο γήπεδο της Τούμπας.

Στα ευχάριστα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ότι προπονήθηκε κανονικά και ο Ζόαν Σάστρε

Μετά το διήμερο ρεπό του Πάσχα, η ομάδα του ΠΑΟΚ επέστρεψε σε ρυθμό προπονήσεων, ξεκινώντας την προετοιμασία της για τα τελευταία τρία ντέρμπι της σεζόν, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή, στο γήπεδο της Τούμπας.

Μάλιστα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Ζόαν Σάστρε να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, επομένως τέθηκε ξανά στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά: “Το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε από το ρεπό του Πάσχα και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη μεγάλη μάχη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά τόσο στον τομέα της τακτικής, όσο κι αυτόν της φυσικής κατάστασης, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια. Ο Ζόαν Σάστρε προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Την Τρίτη (07.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments