Ελλάδα

Παραδόθηκε ο «Shark», ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη

Παραδόθηκε ο «Shark», ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Παραδόθηκε ο «Shark», ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και αναζητούνταν από την αστυνομία

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας από τους υπόπτους στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Πρόκειται για έναν 31χρονο με το προσωνύμιο «Shark» (Καρχαρίας), ο οποίος παραδόθηκε σήμερα, Παρασκευή 10/5 στο τμήμα αθλητικής βίας στη ΓΑΔΑ.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και αναζητούνταν από την αστυνομία, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Ήταν από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων στου Ρέντη αλλά και σε άλλα επεισόδια για τα οποία κατηγορούνται δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού.

Εκκρεμεί άλλο ένα ένταλμα σε βάρος νεαρού με το ψευδώνυμο Ρουμάνος. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες στην αστυνομία.

Γιώργος Λυγγερίδης: Ποιος ήταν ο 31χρονος αστυνομικός που έχασε τη ζωή του στου Ρέντη

Έφυγε από τη ζωή, σήμερα Τετάρτη 27/12, ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, μετά από περίπου 20 μέρες νοσηλείας.

Η φωτοβολίδα είχε χτυπήσει τον άτυχο αστυνομικό στο αριστερό πόδι, βρίσκοντας αρτηρία. Ο υπαρχιφύλακας των ΜΑΤ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας από τις 7 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες η υγεία του 31χρονου αστυνομικού είχε επιδεινωθεί και ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

Με καταγωγή από το Δημητρήτσι Σερρών ο 31χρονος Υπαρχιφύλακας Γιώργος Λυγγεριδης, υπηρετούσε στην ΥΑΤ στις διμοιρίες της Αθήνας.Ήταν παντρεμένος, και η σύζυγός του, η οποία ενημερώθηκε, μετέβη στην Αθήνα από την Κω. Με τη σύζυγό του δεν είχαν αποκτήσει παιδιά.Ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είχε μία αδερφή, που έτρεξε στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή που έμαθε για τον σοβαρό τραυματισμό του.Τα τελευταία 10 χρόνια υπηρετούσε στην Αθήνα.Η οικογένεια του είχε μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη όπου ήταν το πατρικό του και μεγάλωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments