Πολιτική

Άδωνις: Σε στρατηγικό αδιέξοδο ο Ανδρουλάκης

Άδωνις: Σε στρατηγικό αδιέξοδο ο Ανδρουλάκης

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις: Στοχοποιεί τη ΝΔ για να δικαιολογήσει την επερχόμενη εκλογική αποτυχία

Για στρατηγικό λάθος και στρατηγικό αδιέξοδο του Νίκου Ανδρουλάκη κάνει λόγο, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ιδιαίτερα, σε συνέντευξή του στον Παραπολιτικά Fm και αναφερόμενος στην τοποθέτηση του Νίκου Ανδρουλάκη, σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ χαίρει μιας ιδιότυπης ασυλίας από τη Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επιλέξει ως πολιτικό αντίπαλο τον Στέφανο Κασσελάκη,  υπουργός Υγείας τόνισε πως «η ΝΔ δεν επιλέγει αντιπάλους. Την κατάταξητων αντιπάλων  την κάνει το μεγάλο αφεντικό, που είναι ο ελληνικός λαός. Ο Ν. Ανδρουλάκης βρίσκεται σε μια πάρα πολύ δύσκολη θέση. Η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πέσει στο 15% και  αδυνατεί να πάρει ούτε μισό τοις εκατό από αυτήν την πτώση. Και αυτό είναι ένα στρατηγικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ και του Νίκου Ανδρουλάκη».

«Αν οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιωθούν, τότε ο κύριος Ανδρουλάκης θα έχει σημειώσει μια μεγάλη αποτυχία», συνέχισε ο Άδωνις, «και αυτό που κάνει τώρα είναι να διαχειριστεί αυτή την αποτυχία. Και το αφήγημα είναι «αυξήσαμε τα ποσοστά μας σε σχέση με τις εθνικές εκλογές, αλλά για τη στρατηγική αποτυχία μας ευθύνεται ο Μητσοτάκης που επέλεξε για βασικό του αντίπαλο τον Κασσελάκη». Αυτά είναι δικαιολογίες για τη διαγραφόμενη αποτυχία του Ανδρουλάκη», συμπέρανε ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments