Lifestyle

Ισμήνη Καλέση: «Αδιάφορο το να παίζεις δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου – Κοίταζε τον εαυτό της»

Ισμήνη Καλέση: «Αδιάφορο το να παίζεις δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου – Κοίταζε τον εαυτό της»
Ισμήνη Καλέση: «Απογοητεύτηκα με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Είχε ένα γυαλί μπροστά, το χτύπαγες “τοκ, τοκ” δεν άκουγε κανείς…»

Η Ισμήνη Καλέση κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τη Ρένα Βλαχοπούλου, η οποία δεν τις άφησε τις πιο θερμές εντυπώσεις.

«Ήταν αδιάφορο να παίζεις δίπλα στη Βλαχοπούλου. Δεν ήταν άνθρωπος που… Είχε ένα γυαλί εδώ μπροστά. Το χτύπαγες “τοκ, τοκ” δεν άκουγε κανείς. Ξανά “τοκ, τοκ δεν είναι κανείς, φύγαμε”. Δεν ήταν καθόλου επικοινωνιακή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @aithomianakis_photogallery

«Την ταινία την έκανε, κοίταζε τον εαυτό της. Δεν είχε επαφή με τα υπόλοιπα. Ενώ στην “Γκαρσονιέρα για δέκα” που ήταν σκηνοθέτη ο υπέροχος σκηνοθέτης ο Δαδήρας, ο Χρόνης Εξαρχάκος και με είχε πάει ο Ανδρέας Φιλιππίδης που ήταν καθηγητής μου στη δραματική σχολή του Θεοδοσιάδη. Αυτοί ήταν άλλοι άνθρωποι, δεν ξανάρχονται, μην γελιέστε».

«Εκεί είχαμε επικοινωνία για αυτό η ταινία είχε τέτοια επιτυχία. Γιατί εμείς πριν γυρίσουμε τη σκηνή πεθαίναμε στο γέλιο μεταξύ μας. Κι εγώ επειδή ήμουν μικρό κι άπειρο ποτέ δεν είχα καταλάβει ότι αυτή η απειρία που είχα ήταν σε βάρος των σχέσεών μου με τους συναδέλφους μου. Δεν ήταν συνάδελφοί μου, εγώ ήμουν μαθήτρια».

«Εγώ με τη Βλαχοπούλου είχα απογοητευτεί» είπε κλείνοντας η γνωστή ηθοποιός στον αέρα της ΕΡΤ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments