Διεθνή

Μαζική πυραυλική επίθεση προς το Τελ Αβίβ εξαπέλυσε η Χαμάς [vid]

Μαζική πυραυλική επίθεση προς το Τελ Αβίβ εξαπέλυσε η Χαμάς [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Μαζική πυραυλική επίθεση προς το Τελ Αβίβ εξαπέλυσε η Χαμάς, σύμφωνα με αναφορές των ξένων ΜΜΕ.

Η επίθεση αυτή δείχνει ότι η ισλαμιστική οργάνωση εξακολουθεί να έχει τη δυνατότητα εκτόξευσης ρουκετών μεγάλου βεληνεκούς

Μαζική πυραυλική επίθεση προς το Τελ Αβίβ εξαπέλυσε η Χαμάς, σύμφωνα με αναφορές των ξένων ΜΜΕ.

Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς δήλωσε ότι εξαπέλυσε μια «μεγάλη πυραυλική» επίθεση στο Τελ Αβίβ ως απάντηση σε αυτό που αποκάλεσε «σιωνιστικές σφαγές εναντίον αμάχων», στο κανάλι της στο Telegram την Κυριακή.

Την ίδια στιγμή μέσα μαζικής ενημέρωσης από το Ισραήλ επιβεβαιώνουν την επίθεση.

Συγκεκριμένα η Jerusalem Post αναφέρει ότι οι ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τη Ράφα στη νότια Λωρίδα της Γάζας. «Δυνατοί κρότοι ακούστηκαν σε όλο το Τελ Αβίβ, την Πέτα Τίκβα, την Χερτσλίγια και τη Ραμάτ Χασαρόν», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Στο ίδιο δημοσίευμα υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει ένα θραύσμα από πύραυλο σε αυλή σπιτιού.

Όπως ενημέρωσε ο ισραλινός στρατός, όλοι οι πυραυλοι που εκτοξέυτηκαν αντιμετωπίστηκαν από το Iron Dome και δεν προκάλεσαν τραυματισμούς, με τα υπολείμματά τους να πέφτουν σε διάφορα σημεία και τους πολίτες να βρίσκουν ασφάλεια στα καταφύγια.

Tουλάχιστον οκτώ ρουκέτες εκτοξεύτηκαν προς το κέντρο της χώρας από τη Ράφα, στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, όπου οι δυνάμεις του εμπλέκονται σε σκληρές μάχες με παλαιστινιακές ένοπλες ομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments