Trash

Η αποστομωτική απάντηση της Κέιτ Μπεκινσέιλ στα σχόλια για τα σώμα της

Η αποστομωτική απάντηση της Κέιτ Μπεκινσέιλ στα σχόλια για τα σώμα της

Πηγή Φωτογραφίας: Kate Beckinsale Returns to the Red Carpet for the First Time Since Health Scare: 'It's Been a Rough Year' (Exclusive)

«Όταν αρχίζουν να φαίνονται τα ζυγωματικά, χάνεται η ισορροπία»: Τα σχόλια για την εμφάνισή της

To 2024 μέχρι στιγμής ήταν μια δύσκολη χρονιά για την Κέιτ Μπεκινσέιλ με αποτέλεσμα, όπως φαίνεται, να χάσει αρκετά κιλά. Κάτι που παρατήρησαν οι θαυμαστές της, το σχολίασαν, με την ηθοποιό όμως να τους κατακεραυνώνει.

Η Βρετανίδα ηθοποιός μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο που την έδειχνε να προετοιμάζεται για την επερχόμενη ταινία της που διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1990, με τίτλο «Stolen Girl». Στο βίντεο, βλέπει κανείς την Μπεκινσέιλ να φοράει διάφορα ρούχα εποχής με τα αντίστοιχα χτενίσματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

«Όταν αρχίζουν να φαίνονται τα ζυγωματικά, χάνεται η ισορροπία»: Τα σχόλια για την εμφάνισή της

Κι ενώ η ηθοποιός έδειχνε ενθουσιασμένη που επέστρεψε στη δουλειά της μετά την εβδομαδιαία παραμονή της στο νοσοκομείο, οι haters έσπευσαν να εκφράσουν τη γνώμη τους για την εμφάνισή της. «Λυπάμαι που το λέω αυτό Κέιτ, αλλά φαίνεσαι λίγο αδύνατη» έγραψε κάποιος. «Πάντα έβρισκες μια εξαιρετική ισορροπία… Αλλά όταν αρχίζουν να φαίνονται τα ζυγωματικά σου, η ισορροπία χάνεται…».

Η αποστομωτική απάντηση της Κέιτ Μπεκινσέιλ

Η Κέιτ Μπεκινσέιλ έσπευσε να απαντήσει στον θαυμαστή της. «Φρόντισα τον πατριό μου μέχρι τον θάνατό του στις αρχές του έτους. Η μαμά μου έχει επίσης κάποια θέματα. Προσαρμόζομαι στο να βλέπω δύο πατεράδες να πεθαίνουν, έναν όταν ήμουν 5 ετών και έναν τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους».

Υπενθυμίζεται πως τον Ιανουάριο, η ηθοποιός έχασε τον πατριό της Ρόι Μπατερσμπάι μετά από σύντομη ασθένεια ενώ όταν ήταν 5 ετών, ήταν αυτή που βρήκε νεκρό τον πατέρα της, Ρίτσαρντ Μπεκινσέιλ από καρδιακή προσβολή.

Η Κέιτ Μπεκινσέιλ με την μητέρα της και τον πατριό της

Και συνέχισε: «Έχασα την αδερφή ψυχή μου, τη γάτα μου που ήταν μαζί μου σχεδόν 19 χρόνια, επίσης πέρυσι. Πέρασα 6 εβδομάδες στο νοσοκομείο λόγω των εμετών αίματος που προκλήθηκε από το άγχος ενός ολόκληρου έτους που άνοιξε τρύπα μεταξύ του οισοφάγου και του στομάχου μου. Αυτό που είμαι διατεθειμένη να αποκαλύψω είναι ότι συνέβαλε σε κάποια απώλεια βάρους. Το τι σκέφτεστε για την εμφάνισή μου και το πώς θα έπρεπε να δείχνω, ανεξάρτητα από τις όποιες συνθήκες στη ζωή μου και της οικογένειάς μου, δεν έχει σημασία. Προσπαθώ να επιβιώσω από αυτό που νιώθω σαν αβάσταχτες απώλειες, επανενεργοποιημένο μετατραυματικό στρες από την ανακάλυψη του σχεδόν νεκρού σώματος του πολύ μικρού πατέρα μου ως πολύ μικρό παιδί μόνο του μέσα στη νύχτα και εργάζομαι για να στηρίξω την οικογένεια που μου έχει απομείνει».

Η ηθοποιός απάντησε επίσης σε έναν άλλον θαυμαστή που ανησυχούσε για την υγεία της. «Σε παρακαλώ φάε κάτι. Σε αγαπώ, ανησυχώ πολύ με την κοκαλιάρικη εμφάνισή σου» έγραψε ο χρήστης. «Φτάνει» απάντησε η Κέιτ Μπεκινσέιλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments