Ζώδια

Πώς θα επηρεάσει ο Δίας στους Διδύμους τα 12 ζώδια από 26/05/2024 – 09/06/2025;

Πώς θα επηρεάσει ο Δίας στους Διδύμους τα 12 ζώδια από 26/05/2024 – 09/06/2025;

Πηγή Φωτογραφίας: .lovepanky.com

Από τις 26/05/2024 ο Δίας θα μετακινηθεί στο αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και μέχρι τις 09/06/2025 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση θα μας δοθεί η ευκαιρία να επεκταθούμε πνευματικά, να βελτιώσουμε την επικοινωνία μας με τους άλλους και να κάνουμε ωφέλιμες επαφές και γνωριμίες.

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιο των Διδύμων είναι μια θέση που σας ταιριάζει αρκετά, αφού θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο εξωστρεφείς, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Το επόμενο έτος θα είναι πιο ανάλαφρο για εσάς και θα σας δοθεί η ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας και να βάλετε στη ζωή σας καινούριους, ενδιαφέροντες ανθρώπους. Το πρόγραμμα σας θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο με ραντεβού, επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις κάθε είδους. Αν και είστε από τη φύση σας ανήσυχα πνεύματα και εξαιρετικά δραστήριοι, τώρα θα είστε σε μια διαρκή κίνηση και δεν αποκλείεται να κάνετε κοντινά ταξίδια και εκδρομές είτε για αναψυχή είτε για κάποιο επαγγελματικό λόγο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα άτομα που συναντάτε τώρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για εσάς, αφού μπορεί με κάποιο τρόπο να σας ωφελήσουν και να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Επιπλέον, ο τρόπος σκέψης σας θα αλλάξει και θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο αισιόδοξο και θετικό πρίσμα, κάτι που θα σας βοηθήσει να βρείτε εύκολα λύσεις σε προβλήματα. Αυτή η θέση του Δία θα σας βοηθήσει να αναδείξτε τις ικανότητες σας και θα φέρει μοναδικές ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιοποιήσετε, ειδικά αν ασχολείστε με τη συγγραφή, τη διδασκαλία, τις πωλήσεις και τις δημόσιες σχέσεις. Επιπλέον, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι σχέσεις με τα αδέλφια σας, τους γείτονες και τους κοντινούς συγγενείς σας και είναι πολύ πιθανό κάποιο από αυτά τα πρόσωπα να σας προσφέρει απλόχερα τη βοήθεια και την υποστήριξη του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας θα εγκαταλείψει το ζώδιο σας και θα προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων για το επόμενο έτος, δηλαδή σε έναν τομέα που σχετίζεται με το χρήμα, τα υλικά αγαθά και τις αξίες. Επομένως, ετοιμαστείτε για ένα ιδιαίτερα κερδοφόρο και παραγωγικό διάστημα, κατά το οποίο θα σταθεροποιήσετε όσα εγχειρήματα ξεκινήσατε μέσα στους προηγούμενους μήνες στο ζώδιο σας. Θα ξεδιπλώσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας και θα βρείτε τρόπους για να έχετε κάποια επιπλέον πηγή εισοδήματος ή για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Ο Δίας στους Διδύμους θα ευνοήσει μεγάλες και σημαντικές αγοραπωλησίες που μπορεί να θέλετε να κάνετε και θα σας βοηθήσει να επιλύσετε οικονομικά προβλήματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Είναι λοιπόν η ιδανική ευκαιρία για να κάνετε αίτηση για ένα δάνειο, να κάνετε επενδύσεις και να ζητήσετε αύξηση αποδοχών στη δουλειά σας. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Δίας συμβολίζει τα ταξίδια και τις επαφές με το εξωτερικό, επομένως είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο έτος να επεκτείνετε τις δραστηριότητες ή να αυξήσετε τα κέρδη σας με τη βοήθεια κάποιων ατόμων που μπορεί να βρίσκονται μακριά. Προσπαθήστε μόνο να περιορίσετε τις αλόγιστες σπατάλες και να μην κάνετε υπερβολές και ανοίγματα που μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες. Αξιοποιήστε την πρακτική σας πλευρά και τη λογική που σας χαρακτηρίζει και να είστε σίγουροι ότι οι κινήσεις που θα κάνετε μέσα στο επόμενο διάστημα θα αποφέρουν καρπούς και με αυτό τον τρόπο θα ενισχύσετε την αυτοεκτίμηση σας και θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όπως καταλαβαίνετε, εσείς θα είστε οι πιο τυχεροί του επόμενου έτους αφού ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Έχοντας τον Δία στο πλευρό σας θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, την αισιοδοξία και τη θετική σας διάθεση. Θα τολμήσετε να πάρετε ρίσκα και θα κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από τη ζώνη ασφαλείας. Τώρα θα νιώσετε ότι μπορείτε κυριολεκτικά να καταφέρετε τα πάντα και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδια σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είστε πιο ανάλαφροι, χαλαροί και γενναιόδωροι. Αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και θα κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα που θα δώσουν νόημα στην καθημερινότητα σας. Έχετε λοιπόν τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα αφήσετε πίσω τα προβλήματα, θα βρείτε τρόπους να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και θα κάνετε μια καινούρια αρχή. Κάποιοι από εσάς θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα λήξετε μια σχέση εάν με κάποιο τρόπο σας περιορίζει και δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας. Να θυμάστε πως ό,τι συμβαίνει κάτω από την επιρροή του Δία θα είναι για το καλό σας και θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε και να εξελιχθείτε. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών προσώπων και θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι αναγνωρίζουν τις ικανότητες σας και την αξία σας. Μέσα στο επόμενο έτος λοιπόν θα δείτε τις προσπάθειες σας να αποφέρουν καρπούς και θα επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέξετε την υπεραισιοδοξία και την τάση σας για υπερβολές, γιατί μπορεί η αίσθηση που σας δημιουργεί ο Δίας ότι «δεν υπάρχουν όρια» να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους και ενεργοποιεί τον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας, γεγονός που σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να κατανοήσετε καλύτερα τον εσωτερικό σας κόσμο. Θα γίνετε πιο ευαίσθητοι και συμπονετικοί απέναντι στους άλλους και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να δείξετε την πιο ευάλωτη πλευρά σας. Θα βοηθήσετε με κάθε τρόπο όποιον το έχει ανάγκη και δεν θα ζητήσετε πίσω ανταλλάγματα. Μάλιστα, κάτω από μια τέτοια επιρροή είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να ασχοληθείτε με τον εθελοντισμό και τη φιλανθρωπία, αφού θέλετε με κάποιο τρόπο να προσφέρετε σε συλλογικό επίπεδο. Σε συναισθηματικό επίπεδο είναι μια καλή ευκαιρία για να κλείσετε κύκλους με πιο ομαλό τρόπο και να απαλλαγείτε από καταστάσεις, σχέσεις και ανθρώπους που με κάποιο τρόπο σας βαραίνουν και σας κρατάνε πίσω. Να θυμάστε ότι οι παρασκηνιακές κινήσεις και οι επαφές ευνοούνται, επομένως αν θέλετε να εργαστείτε ήσυχα χωρίς να αποκαλύψετε στους άλλους τι ετοιμάζετε ή να ασχοληθείτε με την έρευνα, τώρα θα είναι η κατάλληλη περίοδος. Είστε από τη φύση σας ένα ζώδιο πιο εσωστρεφές και τώρα θα νιώσετε ακόμα πιο έντονη την ανάγκη να απομονωθείτε και να μείνετε λίγο με τον εαυτό σας προκειμένου να βρείτε τις ισορροπίες σας. Πάρτε λοιπόν τον χρόνο σας και μην πιέζετε τον εαυτό σας και να είστε σίγουροι ότι η τύχη με έναν ανεξήγητο τρόπο θα είναι με το μέρος σας.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, δηλαδή στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τις φιλίες, τις ομάδες και τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Μέσα στο επόμενο έτος λοιπόν θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε την κοινωνική σας ζωή, να διευρύνετε τον κύκλο σας και να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινούς στόχους και κοινά ενδιαφέροντα. Επιπλέον, θα βελτιώσετε τις φιλικές σας σχέσεις και θα έχετε την υποστήριξη και την καθοδήγηση ανθρώπων που είναι σημαντικοί για εσάς. Αντίστοιχα βέβαια κι εσείς θα είστε εκεί για τους άλλους και θα προσφέρετε απλόχερα τη βοήθεια σας σε όποιον το έχει ανάγκη. Ο Δίας σε αυτή τη θέση θα ευνοήσει την ομαδική εργασία και θα σας βοηθήσει να συνεργαστείτε ομαλά με τους άλλους ή να μπείτε μέσα σε καινούριες ομάδες, συλλόγους και παρέες στις οποίες θα λάμψετε και θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε δημοφιλείς. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τώρα για εσάς, αφού μέσα από αυτά θα βοηθηθείτε να εκπληρώσετε τους στόχους σας και να προωθήσετε τις ιδέες σας και το όραμα σας. Βασική προϋπόθεση για να προχωρήσετε μπροστά είναι να είστε ανοιχτόμυαλοι και δεκτικοί απέναντι σε καινούριους ανθρώπους που συναντάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας εισέρχεται στους Δίδυμους και αγγίζει έναν κομβικό τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει την καριέρα, την κοινωνική καταξίωση και τη δημόσια εικόνα σας. Είναι λοιπόν βέβαιο ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα βρείτε τρόπους να ξεπεράσετε τα εμπόδια που μπορεί να είχαν εμφανιστεί στο επαγγελματικό κομμάτι και να φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας. Οι προσπάθειες σας θα αναγνωριστούν από τους ανωτέρους σας και θα δείτε τους κόπους σας να αποφέρουν καρπούς. Δεν αποκλείεται λοιπόν κάποιοι από εσάς να πάρετε προαγωγή ή να έχετε μια πρόταση για δουλειά η οποία θα έχει πολύ καλές προοπτικές. Αν θέλετε να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα ή να ξεκινήσετε μια καινούρια επιχείρηση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε, αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα έχετε τη βοήθεια και την υποστήριξη σημαντικών ατόμων. Κάποιοι από εσάς μπορεί να απολαύσετε ημέρες δόξας και φήμης, αφού θα γίνετε γνωστοί ή με κάποιο τρόπο θα ξεχωρίσετε για τη δουλειά σας. Ο δρόμος προς τον στόχο σας τώρα θα είναι πολύ πιο ομαλός και θα καταφέρετε να φτάσετε εκεί που θέλετε χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήστε σκληρά, αφού θα είστε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Αξιοποιήστε λοιπόν στο έπακρο το επόμενο έτος και μην αφήσετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Δία στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων για το επόμενο έτος θα είστε από τους πιο ευνοημένους του ζωδιακού. Ο πλανήτης της αφθονίας και της επέκτασης θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση και θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε ευκαιρίες εκεί που προηγουμένως βλέπατε μόνο εμπόδια και δυσκολίες. Θα γίνετε πιο τολμηροί και δεν θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας. Άλλωστε, η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα πετύχετε εύκολα τους στόχους σας. Επιπλέον, θα νιώσετε την ανάγκη να ταξιδέψετε, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας με κάθε τρόπο. Ο Δίας στους Διδύμους θα ευνοήσει ζητήματα σπουδών και επαφές με το εξωτερικό, επομένως είναι η ιδανική περίοδος για να παρακολουθήσετε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα ή για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και εθνικότητας. Δεν αποκλείεται επίσης μέσα σε αυτό το διάστημα να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα παίξει το ρόλο του μέντορα για εσάς με κάποιο τρόπο, θα σας ανοίξει νέα μονοπάτια και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την οπτική σας απέναντι στις καταστάσεις αλλά και στην ίδια τη ζωή. Με τον Δία σε αυτή τη θέση θα ευνοηθούν επίσης οι νομικές υποθέσεις, ενώ αν ασχολείστε με τις ξένες γλώσσες, τις εκδόσεις, τη διδασκαλία, τα τουριστικά ή τα νομικά μπορεί να κάνετε μια πολύ σημαντική γνωριμία ή να έχετε μια πολύ σπουδαία ευκαιρία για να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιο του Διδύμων θα ενεργοποιήσει έναν πιο ιδιωτικό και ψυχολογικό τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις βαθιά συναισθηματικές σχέσεις, αλλά και τα οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σας ταλαιπωρούν. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και να βγάλετε από τη ζωή σας οτιδήποτε είναι πλέον τοξικό για εσάς. Το ένστικτο σας τώρα θα είναι πολύ ισχυρό και θα έχετε την ικανότητα να κατανοείτε σε βάθος τι συμβαίνει γύρω σας. Είναι η στιγμή που θα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τους βαθύτερους φόβους σας και θα απαλλαγείτε από ανασφάλειες που σας κρατάνε πίσω. Εάν οι γύρω σας περνάνε μια κρίση, εσείς θα είστε δίπλα τους και θα τους βοηθήσετε να αντιμετωπίσουν την κατάσταση μέσα από ένα πιο αισιόδοξο πρίσμα. Σε οικονομικό επίπεδο θα μπορέσετε επιτέλους να διευθετήσετε χρέη και οφειλές και θα βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με δάνεια, ασφάλειες και κληρονομιές. Εάν βρίσκεστε μέσα σε ένα γάμο, είναι πιθανό να αυξηθεί το εισόδημα του συντρόφου σας ή να καταφέρετε από κοινού να διαχειριστείτε καλύτερα κάποια ζητήματα ψυχολογικής ή οικονομικής φύσεως. Σε συναισθηματικό επίπεδο αναζητάτε οικειότητα και βαθιές συναισθηματικές συνδέσεις. Θα αποφύγετε τις περιστασιακές ερωτικές καταστάσεις και θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να κάνετε πιο ουσιαστικές επαφές. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πιθανό μέσα στο επόμενο έτος να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας παθιάσει και θα εκτοξεύσει στα ύψη τη λίμπιντο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πλανήτης της τύχης θα βρίσκεται για το επόμενο έτος στους Διδύμους, δηλαδή ακριβώς απέναντι σας, ενεργοποιώντας τον τομέα που για εσάς συμβολίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Σε προσωπικό επίπεδο αυτό σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο. Οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν, το κλίμα θα είναι πιο ανάλαφρο και θα προτιμήσετε να εστιάσετε σε όλα εκείνα που σας ενώνουν με τους άλλους και όχι σε όσα σας χωρίζουν. Θα καταφέρετε λοιπόν να ξεπεράσετε δυσκολίες μέσα στο γάμο και στις σχέσεις σας και θα δώσετε τέλος στα δράματα και στις διαφωνίες. Από την άλλη πλευρά, ο Δίας θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να διεκδικήσετε την ανεξαρτησία σας και να απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και σχέσεις που σας βαραίνουν. Αν είστε αδέσμευτοι, ο Δίας στους Διδύμους θα φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα άτομο το οποίο θα δώσει νόημα στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία, την αυτοπεποίθηση και το χαμόγελο σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι επόμενοι μήνες είναι ιδανικοί για να διαπραγματευτείτε και να κάνετε ωφέλιμες συμφωνίες. Κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες συνεργασίες που θα έχουν πολύ καλές προοπτικές ή θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που με κάποιο τρόπο θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Δία στο ζώδιο των Διδύμων για τον επόμενο χρόνο θα εστιάσετε σε ζητήματα καθημερινότητας, υγείας και εργασιακής ρουτίνας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γίνετε πιο οργανωτικοί και αποτελεσματικοί σε ό,τι κάνετε και θα διευθετήσετε ευκολότερα λεπτομέρειες και πρακτικά ζητήματα που μέχρι τώρα σας προκαλούσαν πονοκέφαλο. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα βελτιωθούν και θα προσφέρετε απλόχερα τις υπηρεσίες σας. Θέλετε να είστε χρήσιμοι στους άλλους και θα κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να βοηθήσετε όποιον το χρειάζεται. Η δουλειά που κάνετε θα σας δίνει περισσότερη ευχαρίστηση και θα αναζητήσετε τρόπους για να κάνετε πιο ευχάριστη την καθημερινότητα σας. Επιπλέον, ο Δίας θα βελτιώσει την υγεία σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Δίας μας δημιουργεί την επιθυμία να αφεθούμε σε απολαύσεις, επομένως υπάρχει μια τάση να κάνετε ατασθαλίες, να φάτε λίγο παραπάνω και να βάλετε κιλά ή να γίνετε πιο οκνηροί. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε πιο πειθαρχημένοι και μην κάνετε υπερβολές που θα σας βγάλουν εκτός πλάνου. Είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε στη ζωή σας την άσκηση και γενικώς να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Στα πολύ θετικά αυτής της διέλευσης, ο Δίας στους Διδύμους ευνοεί τη σχέση μας με τα ζώα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποκτήσετε ένα καινούριο κατοικίδιο που θα σας δώσει χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας στο εξίσου αέρινο ζώδιο των Διδύμων έρχεται για να απογειώσει την ερωτική σας ζωή και να σας γεμίσει χαρά και ενθουσιασμό. Θα μπουν στη ζωή σας άτομα τα οποία θα σας υπενθυμίσουν τι σημαίνει πάθος και έξαψη και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε τον έρωτα. Αυτή η θέση του Δία θα σας κάνει πιο χαλαρούς, ευχάριστους και εξωστρεφείς και θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να βγείτε εκεί έξω, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη και θα καταφέρετε χωρίς πολλή προσπάθεια να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας, να περάσετε όμορφες στιγμές και να νιώσετε ξανά όπως στα πρώτα ραντεβού σας. Κάποιοι από εσάς θα αποκτήσετε καινούρια ενδιαφέρονται και χόμπι και θα αναζητήσετε τρόπους για να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας με ευχάριστες δραστηριότητες που σας εκφράζουν. Επιπλέον, θα βελτιωθούν οι σχέσεις με τα παιδιά σας, ενώ αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να το προσπαθήσετε. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε και να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Οι προσπάθειες σας τώρα θα αναγνωριστούν και θα λάβετε επιτέλους την αναγνώριση που αναζητάτε. Είναι επίσης μια ιδανική περίοδος για να κάνετε τη δική σας επιχείρηση ή να δημιουργήσετε κάτι το οποίο θα φέρει την υπογραφή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας στο ζώδιο των Διδύμων αγγίζει ένα πολύ κομβικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που θα ευνοηθεί και αφορά το σπίτι, την οικογενειακή σας ζωή και τον συναισθηματικό σας κόσμο. Εάν λοιπόν μέσα στο προηγούμενο διάστημα είχατε εντάσεις και τσακωμούς μέσα στο σπίτι, τώρα η κατάσταση θα εξομαλυνθεί και θα μπορέσετε να βρείτε πιο εύκολα μια κοινή γραμμή με τους οικείους σας. Είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία για να ομορφύνετε τον χώρο του σπιτιού, να κάνετε μια ανακαίνιση, μια αγοραπωλησία ακινήτου ή να δρομολογήσετε μια συγκατοίκηση ή μετακόμιση. Η οικογένεια σας θα είναι δίπλα σας μέσα στους επόμενους μήνες και θα σας υποστηρίζει με κάθε τρόπο. Αντίστοιχα βέβαια κι εσείς θα νιώσετε την ανάγκη να ρίξετε τις άμυνες σας και να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Μπορεί ο Δίας σε αυτή τη θέση να μην σας κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς, όμως θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ασφαλείς συναισθηματικά και να δείτε ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά δίπλα σας και μπορείτε να τους εμπιστευτείτε και να ανοιχτείτε. Είναι επίσης πιθανό να δείτε συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα που είχατε να συναντήσετε χρόνια και δεν αποκλείεται να επανέλθουν καταστάσεις από το παρελθόν ή ακόμα και από την παιδική ηλικία που θα φέρουν μνήμες στο μυαλό σας. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για να απαλλαγείτε από φοβίες, ανασφάλειες, ενοχές και άλλα αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν και γενικώς να κάνετε ένα αναγκαίο ξεκαθάρισμα μέσα σας προκειμένου να νιώσετε πιο ανάλαφροι και να προχωρήσετε μπροστά.

ΠΗΓΗ/Asibiliou.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments