Ζώδια

Το ΠΕΡΑΣMA Σελήvης Στον Λέovτα Φέρvει Avατροπές! Τα 3 Ζώδια Που….

Το ΠΕΡΑΣMA Σελήvης Στον Λέovτα Φέρvει Avατροπές! Τα 3 Ζώδια Που….

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Το ΠΕΡΑΣMA Σελήvης Στον Λέovτα Φέpvει Avατροπές! Τα 3 Ζώδια Που Θα Δουν Να Γυpiζει ο ΤΡΟΧΟΣ Σε Έpwτα-Xpήμα

Η εβδομάδα ξεκινά με θετικές , αισιόδοξες διαθέσεις και με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, να μας προτρέπει για ψυχαγωγία, ενασχόληση με την τέχνη, ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά…

Η ανάγκη να πρωταγωνιστήσουμε στη ζωή των αγαπημένων προσώπων μας είναι εντονότερη από ποτέ καθώς αποζητάμε την προσοχή και την αποδοχή τους. Η δυναμική της προσωπικότητάς μας είναι εμφανής αφού δεν διστάζουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες και να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα εντυπωσιάσουν τους γύρω μας. Οφείλουμε όμως να μείνουμε μακριά από εγωκεντρικές συμπεριφορές και υποκειμενικές διαθέσεις προστατεύοντας τόσο τις σχέσεις μας όσο και τον εαυτό μας από έντονες αντιδικίες με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας.

Στην προσωπική μας ζωή δεν αποκλείεται να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις στο ταίρι μας. Καλό είναι όμως να δείξουμε κατανόηση και στις ανάγκες του συντρόφου μας προσπαθώντας να κρατήσουμε την ισορροπία στη σχέση. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή μας και να διεκδικήσουν την καρδιά και το μυαλό μας ενθουσιάζοντας μας με τις κινήσεις και τις προτάσεις τους.

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία από τους Διδύμους τα ξημερώματα δίνει τον παλμό μέσα στην ημέρα. Μπορούμε να ξεκινήσουμε την ημέρα μας αποφασιστικά και αισιόδοξα προσπαθώντας να προχωρήσουμε με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες δίνουν την ευκαιρία να αλλάξουμε επαγγελματικό βηματισμό και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Έρχονται στη ζωή μας πρόσωπα που αναγνωρίζουν τη δυναμική μας και δεν διστάζουν να συνεργαστούν μαζί μας προσπαθώντας να κερδίσουν το καλύτερο δυνατό.

Παράλληλα, ανεβαίνει η ψυχολογία μας καθώς αναγνωρίζουμε στον εαυτό μας ότι η πειθώ και τα επιχειρήματά μας μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε επαγγελματικές υποθέσεις και συναλλαγές. Στην προσωπική μας ζωή ευχάριστες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάμε λειτουργούν ανανεωτικά για την σχέση και δίνουν το ρυθμό για να περάσουμε μοναδικά διασκεδάζοντας μαζί του. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να διεκδικήσουν την καρδιά μας καθώς έρχονται για να δείξουν ότι το παιχνίδι μυαλού στις σχέσεις μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο για μία καινούργια κατάσταση που έρχεται στη ζωή μας.

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία και θα οδηγηθείς στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις, αλλά και να ακούσεις τα δικά τους. Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου σε απασχολεί ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μίλησε μαζί του και μην αποφεύγεις να πεις όσα σκέφτεσαι. Όσο για σένα που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η εύνοια της ημέρας σε ωθεί σε μια νέα γνωριμία. Μην κλείνεσαι σπίτι αυτές τις μέρες.

Ταύρος

Μπορεί μέσα στη γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί στη ζωή σου να μην το καταλαβαίνεις, αλλά αυτή η περίοδος και ιδιαίτερα η σημερινή Δευτέρα δεν είναι καθόλου κακή για το ζώδιό σου, φίλε Ταύρε. Τα πράγματα εξελίσσονται όπως θέλεις και μπορείς να χαρείς με πολλά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σου. Συνέχισε να είσαι σε καλή διάθεση και όλα θα πάνε καλύτερα. Στην προσωπική σου ζωή, καλό θα είναι να βρεις τον χρόνο αλλά και τη διάθεση να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και αν υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν να προσπαθήσεις να τα λύσεις μαζί του με όμορφο και ήρεμο τρόπο. Για σένα που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά σου, κάτι καλό θα εμφανιστεί στη ζωή σου και θα σε ανανεώσει.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Με αυτή την τακτική όμως, δε θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές. Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα πάνε καλύτερα και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία και πίστη τη σχέση σου. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, να ξέρεις ότι σήμερα οι πιθανότητες να κατακτήσεις το πρόσωπο δεν είναι και τόσες πολλές, γι’ αυτό κάτσε και μην εκτίθεσαι χωρίς ουσιαστικό λόγο. Από αύριο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για το ζώδιό σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα πρέπει να έχεις ευελιξία για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Οι αλλαγές που μπορεί να γίνουν, να ξέρεις ότι θα είναι για το καλό σου, γι’ αυτό μην εναντιώνεσαι προτού καν δεις τις εξελίξεις. Το βράδυ φρόντισε να ηρεμήσεις, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν. Στα αισθηματικά σου, πρέπει να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν τον σύντροφό σου και θα έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σου. Εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο ρεαλιστικά και να μην εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις.

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, πρέπει να ασχοληθείς λίγο με το παρελθόν! Ζητήματα που έχουν μείνει άλυτα προκύπτουν και πάλι και μάλλον είναι η ώρα να τα δεις πολύ σοβαρά και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Ίσα – ίσα, θα χρειαστεί να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα. Μίλησε με κάποια άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν και μην προσπαθήσεις να αποδείξεις κάτι φτάνοντας στα όριά σου. Η σχέση σου χρειάζεται μία μικρή ανανέωση και η μέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να την αναθερμάνεις. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα πείσεις τον σύντροφό σου να ακολουθήσει τις δικές σου επιθυμίες. Το ίδιο σκηνικό θα πρωταγωνιστήσει και στη ζωή των ελεύθερων του ζωδίου, μιας και η γοητεία σας θα είναι έντονη και θα προσελκύσετε τα άτομα που θέλετε.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα έρθεις σε επαφή με πολλά άτομα, θα κουβεντιάσεις, θα ανταλλάξεις απόψεις και ενδεχομένως να προβληματιστείς από κάποιες συζητήσεις. Λόγω των επιρροών που θα δεχτείς, καλό θα ήταν να αποφύγεις να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις αν δεις ότι πιέζεσαι να φέρεις εις πέρας όσες ήδη έχεις. Καλύτερα να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος για να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου. Στην προσωπική σου ζωή, απόφυγε τις εντάσεις και τις χωρίς λόγο διαφωνίες με το ταίρι σου και θα δεις τα πράγματα να βελτιώνονται αισθητά. Για εσένα που κυνηγάς την ευτυχία, σε συμβουλεύω να ανοίξεις τα μάτια σου γιατί γύρω σου μπορεί να είναι η γνωριμία που επιθυμείς αλλά λόγω πίεσης και άγχους να μην την βλέπεις.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Μην αφήσεις το άγχος να σου ανακόψει την πορεία και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός, αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε πολύ καλά αν οι κινήσεις σου είναι προσεκτικές και μετρημένες. Στην αισθηματική σου ζωή, μάλλον θα βρεθείς μπροστά σε εντάσεις και παρεξηγήσεις. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τους τσακωμούς με το ταίρι σου ακόμα κι αν χρειαστεί να μην απαντήσεις σε όλα όσα ακούσεις. Κι αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, η προσωπικότητά σου σήμερα θα γοητεύσει πολύ κόσμο.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, μην κάνεις πίσω σήμερα μπροστά στα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων που βρίσκονται δίπλα σου για να σε βοηθήσουν. Ό,τι κι αν γίνει να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου. Στα αισθηματικά σου, μην αφήνεις τη σχέση σου να γίνει έρμαιο των προβλημάτων που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου. Ηρέμησε και πέρασε όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Αν είσαι χωρίς μόνιμο δεσμό, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε όμως, μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και σε παίρνει από κάτω.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η εύνοια των συνθηκών αρχίζει και φαίνεται ξεκάθαρα ειδικά σήμερα στη ζωή σου. Όλα όσα θέλεις να κάνεις μπορούν να υλοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία. Μόνο πρόσεξε γιατί από τον πολύ ενθουσιασμό μπορεί να βρεθείς σε ένταση με τους δικούς σου ανθρώπους. Στα αισθηματικά σου, μάλλον θα πρέπει να ηρεμήσεις λίγο και να απολαύσεις μία χαλαρή και ρομαντική μέρα στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Μην αφήσεις να μπουν ανάμεσά σας άγχη και εντάσεις και όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, ετοιμάσου για μια περίοδο όπου θα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, άλλη μια μέρα που η γοητεία και η ρητορεία σου θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση είναι αυτή τη Δευτέρα για εσένα. Η παρουσία σου βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε παρέας και συζήτησης. Μην παρασύρεσαι σε επιδείξεις γνώσεων και σε συμπεριφορές υπεροψίας, γιατί θα προκαλέσεις αρνητικά σχόλια στο τέλος. Μείνε προσγειωμένος και απόλαυσε αυτή τη θετική περίοδο. Στα αισθηματικά σου, πρέπει να δείξεις λίγη καλή διάθεση σήμερα απέναντι στον σύντροφό σου και να ασχοληθείς με τα θέματα της σχέσης σου. Αν πάλι είσαι μόνος, μην αγωνιάς καθόλου, γιατί σύντομα θα βρεθεί αυτό που θέλεις. Μέχρι τότε, μη συμβιβάζεσαι με μετριότητες.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορεί να αναστατωθείς από διάφορα πράγματα που θα ακούσεις και να χάσεις για λίγο τη συγκέντρωσή σου σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να αποσυντονίζεσαι. Κανείς από τους γύρω σου δεν μπορεί να σε βλάψει αν εσύ ξέρεις τι θέλεις και το επιδιώξεις με όλες σου τις δυνάμεις. Στα αισθηματικά σου, η μέρα ενέχει κινδύνους και την πιθανότητα να τσακωθείς με τον άνθρωπό σου. Δείξε κατανόηση σε κάποια πράγματα και μην τραβάς τις συζητήσεις στα άκρα. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, διώξε το άγχος σου και δείξε την καλύτερη πλευρά σου για να σε πλησιάσουν ενδιαφέροντα άτομα.

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων, που θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου. Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ παρέα με τη μοναξιά σου, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία αν διώξεις από πάνω σου το άγχος και την πίεση που έχεις γι’ αυτόν τον τομέα της ζωής σου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments