Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στο μεταγραφικό στόχαστρο Μεξικανός εξτρέμ

Παναθηναϊκός: Στο μεταγραφικό στόχαστρο Μεξικανός εξτρέμ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η πρόσληψη του Ντιέγκο Αλόνσο στην θέση του προπονητή από τον Παναθηναϊκό

Η πρόσληψη του Ντιέγκο Αλόνσο στην θέση του προπονητή από τον Παναθηναϊκό, όπως είναι λογικό θα αναθερμάνει διάφορα σενάρια, όσον αφορά την μεταγραφική αγορά του Μεξικού, την οποία και γνωρίζει πολύ καλά.

Ο λόγος αυτή την φορά έγινε για τον Ουριέλ Αντούνα. Ο Μεξικανός εξτρέμ της Κρουζ Αζούλ βρέθηκε και άλλες φορές στο στόχαστρο των «πρασίνων» κατά το παρελθόν, αλλά δεν τότε προχώρησε η υπόθεση υπογραφής του στο τριφύλλι.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αντριάν Εσπάρτσα Οτέο του TUDN, υπήρξε νέα προσέγγιση του Παναθηναϊκού για τον 26χρονο άσο.

Ωστόσο, φέρεται η κρούση του «τριφυλλιού» να είναι μακριά από τις απαιτήσεις της Κρουζ Αζούλ. Ο Αντούνα δεσμεύμεται με συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2025 με την ομάδα, ενώ φέτος κατέγραψε 37 συμμετοχές, όπου πέτυχε 14 γκολ και μοίρασε και 6 ασίστ.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο