Ζώδια

Ο ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύς θα φέρει πολλές προκλήσεις για τα 12 ζώδια από 29/06/2024 – 15/11/2024

Ο ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύς θα φέρει πολλές προκλήσεις για τα 12 ζώδια από 29/06/2024 – 15/11/2024

Πηγή Φωτογραφίας: pixabay.com

Ο Κρόνος στους Ιχθύς είναι σε μια δύσκολη θέση αντίρροπων δυνάμεων. Ο πρακτικός και αυστηρός δάσκαλος που συμβολίζει ο Κρόνος είναι αποφασισμένος να διδάξει τα δύσκολα μαθήματα που απαιτούν κόπο και πειθαρχία, κοιτώντας διαρκώς το αμείλικτο χρονόμετρο. Το ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων είναι γεμάτο συναισθήματα και δυσκολεύεται στο στεγνό αυτό περιβάλλον

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Κρόνος θα επηρεάσει τον 12ο οίκο που σχετίζεται με το υποσυνείδητο, κάνοντας σας να χρησιμοποιήσετε περισσότερο τη διαίσθησή σας και να έχετε καλύτερη επαφή με τα συναισθήματα αλλά και τους φόβους σας. Ενώ αυτό το ταξίδι στον εσωτερικό σας κόσμο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και κάποιες ανασφάλειες, μπορεί να σας δώσει και πολλές πληροφορίες που θα είναι χρήσιμες για να καταλάβετε καλύτερα κάποια πράγματα. Ίσως να σας είναι δύσκολο να εκφράσετε στους άλλους τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και βιώνετε, γιατί όλα είναι ασαφή και συγκεχυμένα σε αυτό το περιβάλλον. Αλλά δουλεύοντας ένα πλάνο στο μυαλό σας ή συζητώντας κάποιες πτυχές με αγαπημένα άτομα, μπορεί να σας δοθεί η έμπνευση και η δύναμη να τους δώσετε υπόσταση και μορφή. Επικεντρωθείτε όσο μπορείτε στη διατήρηση της ηρεμίας και στην απαραίτητη ξεκούραση, που είναι σημαντική αυτό το διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος θα γυρίσει ανάδρομος στον οίκο των στόχων και της φιλίας, κάτι που σας ωθεί να επαναξιολογήσετε όνειρα και φιλοδοξίες, την κοινωνική σας ζωή και κάποια άτομα που η συμπεριφορά τους μπορεί να σας προβλημάτισε το προηγούμενο διάστημα. Είναι σημαντικό να δίνετε την ενέργεια σας σε πράγματα που θα αποφέρουν καρπούς, αλλά και να κρατήσετε κοντά σας ανθρώπους που σας εμπνέουν και σας υποστηρίζουν γιατί σας αγαπούν πραγματικά. Έτσι τώρα είναι καιρός να ξαναδείτε αν κάποια σχέδια που είχατε κάνει μπορούν να εφαρμοστούν πρακτικά στις υπάρχουσες συνθήκες. Αν υπάρχει αυτού του είδους η προοπτική, δουλέψτε στο μυαλό σας τις λεπτομέρειες για να τα κάνετε να υλοποιηθούν. Αν δεν σας βγαίνει κάτι, είναι καλύτερο να μην σπαταλάτε το χρόνο σας άδικα και να δημιουργήσετε μια νέα βελτιωμένη έκδοση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Κρόνο να πέφτει στον 10ο οίκο της καριέρας σας, είναι πιθανό να προβληματιστείτε για το πώς θα καταφέρετε να επιτύχετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Ίσως χρειαστεί να βρείτε τρόπους να πείσετε και τους πιο δύσπιστους αρνητές σας για να επιτύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε για τη σκληρή σας δουλειά. Σκεφτείτε επίσης αν ο συγκεκριμένος τομέας, οι συνεργάτες σας ή η εταιρεία στην οποία εργάζεστε σας στηρίζουν και εξυπηρετούν πραγματικά τις φιλοδοξίες σας. Αν όχι, ίσως ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείτε και να καταστρώσετε ένα καινούριο πιο βιώσιμο επαγγελματικό πλάνο. Η επιρροή του Κρόνου αφορά άλλωστε και την εξέταση του ρόλου που θέλετε να παίξετε στην κοινωνία, οπότε είναι καλό να νιώθετε σίγουροι και θετικοί με τις επιλογές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να αλλάξετε δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον 9ο οίκο σας μπορεί να χρειαστεί επανεξετάσετε κάποιες παλιές ιδέες ή πεποιθήσεις που δεν σας βοηθούν να πάτε όσο μπροστά θα επιθυμούσατε. Η αμφισβήτηση αυτή μπορεί να σας δημιουργήσει ακόμη και υπαρξιακά ερωτήματα κάποιες στιγμές, αλλά όσο αμφισβητείτε, όσο ανοίγετε το φακό σας και το πνεύμα σας ο κόσμος γίνεται μεγαλύτερος και υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες εξέλιξης. Κάτι που τελικά θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα καλύτερο και πιο εφικτό όραμα για το μέλλον και την ευτυχία σας. Μπορεί επίσης να είναι καιρός να αποκτήσετε ένα πτυχίο ξένης γλώσσας, ένα δίπλωμα οδήγησης ή κάποιο πιστοποιητικό που αναβάλλατε για πολύ καιρό. Ίσως αν σπουδάζετε να πρέπει να δοκιμάσετε μια άλλη κατεύθυνση, ή να ψάξετε κάποιο μεταπτυχιακό που θα σας βοηθήσει περισσότερο επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ

Καθώς ο Κρόνος διασχίζει ανάδρομος τον 8ο οίκο των κοινών οικονομικών, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε θέματα γύρω από τον εαυτό και τις προσωπικές σχέσεις σας και ίσως ανακαλύψετε κάποια υποσυνείδητα μοτίβα συμπεριφοράς τα οποία φρενάρουν την ευτυχία σας. Ίσως ακόμη και καταστάσεων στη ζωή σας που σας κάνουν να αισθάνεστε περιορισμένοι, αδύναμοι και που νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε. Αυτό μπορεί να αφορά οικονομική διαχείριση αλλά και σχέσεις. Η ευκολότερη διέξοδος σε φόβους που γιγαντώνονται είναι να τους κοιτάξετε κατάματα και να κάνετε αυτό που χρειάζεται. Είναι μία καλή στιγμή να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά και πρακτικά αυτά τα ζητήματα, όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται, και να διορθώσετε τη γραμμή πλεύσης ώστε να αισθανθείτε πιο ήρεμοι, πιο αληθινοί και πιο ελεύθεροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου πέφτει στον 7ο οίκο του γάμου και των συνεργασιών, κάτι που χαλαρώνει την πίεση του στις προσωπικές σας σχέσεις. Σας δίνεται έτσι η ευκαιρία να ξανασκεφτείτε και να ξεκαθαρίσετε τι επιθυμείτε πραγματικά και πόσο ικανοποιημένοι και ήρεμοι νιώθετε μέσα σε αυτές είτε πρόκειται για ερωτικές και οικογενειακές, είτε για επαγγελματικές. Ζητήματα ισορροπίας και αμοιβαιότητας θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας. Αν είχαν γίνει κάποιες βεβιασμένες κινήσεις ή υπήρχαν εντάσεις μπορείτε τώρα πιο ήρεμα να επικοινωνήσετε και να δείτε αν υπάρχει κοινό έδαφος. Ίσως επίσης κάνετε τη δική σας αυτοκριτική για τη συμβολή σας σε μια σχέση. Αφήνοντας τους εγωισμούς στην άκρη μπορείτε να βρείτε την πιο ικανοποιητική λύση για όλες τις πλευρές που θα εξυπηρετεί το κοινό σας καλό.

ΖΥΓΟΣ

Η εξισορρόπηση ενός πιο ευχάριστου και υγιεινού τρόπου ζωής με τις καθημερινές σας ευθύνες θα είναι η πρόκληση που θα κληθείτε να κατακτήσετε, καθώς ο ανάδρομος Κρόνος επηρεάζει τον 6ο οίκο σας. Αν μέχρι τώρα δεν έχετε βρει αυτή τη χρυσή τομή, πρέπει να φτιάξετε ένα πρόγραμμα για το πώς θα φροντίζετε καλύτερα τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να πάρετε πιο γενναίες αλλά και ρεαλιστικές αποφάσεις. Μην αναβάλλετε άλλο την ξεκούραση, τη διασκέδαση, τη σωστή διατροφή, την άσκηση και προσπαθήστε να κόψετε τις ανθυγιεινές συνήθειες. Προσπαθήστε να γίνουν όλα μέρος ενός προγράμματος και της ρουτίνας σας. Έτσι, ανεξάρτητα από το πόσο περιορισμένος είναι ο ελεύθερος χρόνος σας, δεν θα τα αμελείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη διέλευση του Κρόνου συμβαίνει για εσάς στον 5ο οίκο του έρωτα, της δημιουργικότητας και των παιδιών, ωθώντας σας να σκεφτείτε αυτά τα θέματα και τον ρόλο που έχουν στη ζωή σας. Ίσως όλα να έχουν τις δυσκολίες τους και να αισθάνεστε συχνά ότι η δημιουργικότητα και το κέφι σας έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Ο Κρόνος θα σας κάνει να αναρωτηθείτε είναι αυτό που θα αναζωπυρώσει το πάθος σας, χωρίς όμως να μπαίνει ο εγωισμός στην εξίσωση. Αυτή η διέλευση θα σας βοηθήσει ουσιαστικά να διαχειριστείτε πιο σωστά και πιο ώριμα, και να καταλάβετε καλύτερα την ερωτική και δημιουργική πλευρά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου επηρεάζει τον 4ο οίκο σας, ο οποίος αφορά το σπίτι ως οίκημα, αλλά και την οικογένεια και τον εσωτερικό συναισθηματικό σας κόσμο. Αυτή η διέλευση θα μπορούσε να ξαναφέρει στην επιφάνεια κάποιες αναμνήσεις ή κάποιες παλιές πληγές για να καταλάβετε καλύτερα τον εαυτό σας, τα συγγενικά πρόσωπα ή κάποιες ανασφάλειες που έχουν διαμορφωθεί μέσα στα χρόνια. Αλλά θα μπορούσε επίσης να σας προβληματίσει σχετικά με το πώς θέλετε να είναι το σπίτι σας και τι πρέπει να κάνετε για να πραγματοποιήσετε αυτό το όραμα. Ίσως τώρα να έχετε την ευκαιρία να ξανασκεφτείτε πιο ρεαλιστικά για μια αγορά, μία επισκευή, μία αναδιαμόρφωση του χώρου ή τη σωστή αξιοποίηση των χρημάτων που θα σας οδηγήσουν πιο κοντά στα σχέδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος είναι κυβερνήτης σας και θα έχει πιο έντονη επιρροή σε εσάς, καθώς ενεργοποιεί τον 3ο οίκο που σχετίζεται με την επικοινωνία. Το περιβάλλον του ζωδίου των Ιχθύων δεν είναι συμβατό με τη σιγουριά και τη δομημένη φύση σας και έτσι μπορεί να νιώσετε μια ανασφάλεια στην επικοινωνία και στην έμπνευση αυτό το διάστημα. Μπορεί επίσης να μην αισθάνεστε τη γνωστή αυτοπεποίθηση για τις ιδέες σας ή για το πώς τις εκφράζετε. Η επιστροφή στα θρανία για κάποιο σεμινάριο ή για την απόκτηση κάποιου διπλώματος είναι επίσης μια πιθανή εκδοχή. Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να κρατάει κάποιες αποστάσεις ασφαλείας με συγγενικά πρόσωπα και με τις καθημερινές σας επαφές. Όταν τελειώσει αυτή η διέλευση όμως, θα ξαναβρείτε τη σιγουριά σας και θα μπορείτε να εκφράζεστε και πάλι με περισσότερη τόλμη και αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Κρόνο να διασχίζει τον 2ο οίκο είναι η κατάλληλη στιγμή να εστιάσετε σε όσα έχουν αξία για εσάς και να ανατρέξετε στα προηγούμενα μαθήματα για να αξιοποιήσετε αυτά που έχετε. Εάν υπήρξατε αμελείς ή επιπόλαιοι σχετικά με τις δαπάνες και τους ανθρώπους σας, ήρθε η ώρα για να αρχίσετε να σχεδιάζετε πιο σωστά το προσωπικό ή το οικονομικό σας μέλλον. Η ασφάλεια θα σας απασχολεί περισσότερο τώρα, γι’ αυτό προσπαθήστε να αξιοποιήσετε σοφά τον χρόνο, τα χρήματά σας και την ενέργειά σας. Ο ανάδρομος Κρόνος θα σας βοηθήσει ουσιαστικά να βρείτε το σωστό τρόπο με μεγαλύτερη ακρίβεια και έμπνευση.

ΙΧΘΥΕΣ

Καθώς ο ανάδρομος Κρόνος ενεργοποιεί τον 1ο οίκο του εαυτού σας, είναι ώρα για αναβάθμιση, καθώς θα νιώσετε ότι πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο προβάλλετε τον εαυτό σας. Εάν υπάρχει κάτι με το οποίο δεν αισθάνεστε άνετα, αυτή η επιρροή θα σας καλέσει να κάνετε προσαρμογές και βελτιωτικές κινήσεις. Ίσως αποφασίσετε να ξεκινήσετε τώρα διατροφή, άσκηση ή μαθήματα και νέα χόμπι που θα αποτελέσουν το θεμέλιο της μελλοντικής σας επιτυχίας και θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τον πιο εξελιγμένο εαυτό σας. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα αφήσετε στην άκρη παλιές φαντασιώσεις και ιδεασμούς που δεν σας βοήθησαν στο παρελθόν, οι αλλαγές αυτές θα κάνουν τη διαφορά και θα εξυπηρετήσουν σε μεγάλο βαθμό τα σχέδια σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

ΠΗΓΗ/asibiliou.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments