Πολιτική

Φάμελλος για Δραγασάκη: «Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή, δεν περισσεύει κανείς πλέον»

Φάμελλος για Δραγασάκη: «Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή, δεν περισσεύει κανείς πλέον»

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Δεν υπάρχουν μαύρα λεφτά στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ» επανέλαβε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Την ηχηρή αποχώρηση του Γιάννη Δραγασάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, λέγοντας πως «δεν περισσεύει κανείς πλέον. Η αποχώρηση του Γιάννη Δραγασάκη ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Όπως τόνισε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN: «Διαφωνώ με την απόφασή του ωστόσο».

Για τις ευρωεκλογές, ο κ. Φάμελλος σχολίασε πως «δεν πήραμε το ποσοστό που θέλαμε, πήραμε ένα ποσοστό που μας κάνει να προβληματιζόμαστε», ενώ τόνισε πως η αποχή ήταν ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους.

Ακόμα, επανέλαβε πως «δεν υπάρχουν μαύρα λεφτά στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.