Trash

H Μπρουκ Σιλντς για την απόφαση της μητέρας της που την ανάγκασε να ποζάρει γυμνή για το Playboy στα 10 της

H Μπρουκ Σιλντς για την απόφαση της μητέρας της που την ανάγκασε να ποζάρει γυμνή για το Playboy στα 10 της

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO//H Μπρουκ Σιλντς για την απόφαση της μητέρας της που την ανάγκασε να ποζάρει γυμνή για το Playboy στα 10 της

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η Μπρουκ Σιλντς λέει ότι εξακολουθεί να αισθάνεται προστατευτική απέναντι στη μητέρα της παρότι την είχε αναγκάσει να ποζάρει γυμνή για το Playboy σε ηλικία 10 ετών.

Σε συνέντευξή της στους Sunday Times, η Shields αναφέρθηκε στη σχέση της με την ανύπαντρη μητέρα της, Teri Shields, με την οποία μεγάλωσε. Σύμφωνα με τη Shields, οι αποφάσεις της μητέρας της σχετικά με την καριέρα της την εξέθεσε σε σεξουαλικά τολμηρούς ρόλους και καταστάσεις, μία από τις οποίες ήταν μια εντελώς γυμνή φωτογράφιση για το Playboy σε ηλικία μόλις 10 ετών.

Η 57χρονη σήμερα Shields δήλωσε στους Sunday Times ότι εξακολουθεί να αισθάνεται προστατευτική απέναντι στη μητέρα της – της οποίας τους αγώνες με τον αλκοολισμό κατέγραψε σε βιβλίο, με τίτλο «There Was a Little Girl: The Real Story of My Mother and Me», που κυκλοφόρησε το 2014.

«Είναι τόσο έμφυτο όταν είσαι μοναχοπαίδι μιας ανύπαντρης μητέρας», δήλωσε η Shields. «Το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να αγαπάς τον γονιό σου και να τον κρατάς ζωντανό για πάντα, και έτσι ήθελα να την προστατεύσω. Και με το να την προστατεύω δικαιολογούσα τα πάντα, κι αυτό εδραίωσε αυτόν τον δεσμό μεταξύ μας».

Η Σιλντς πρωταγωνίστησε, επίσης, στην ταινία «Pretty Baby», του 1978, μια ταινία για μια μικρή πόρνη, στην οποία η Σιλντς έπαιξε όταν ήταν 11 ετών. Στο νέο ντοκιμαντέρ τής Shields «Pretty Baby: Brooke Shields», που θα κυκλοφορήσει στο Hulu στις 3 Απριλίου, η Shields λέει στις κόρες της ότι δεν θα τους επέτρεπε ποτέ να αναλάβουν έναν παρόμοιο ρόλο.

Ωστόσο, η Shields ανέφερε στους Sunday Times ότι μέχρι σήμερα δυσκολευόταν να θυμώσει με τη μητέρα της, επειδή καταλάβαινε τι περνούσε.

«Όλοι ήθελαν πάντα να είμαι θυμωμένη μαζί της, αλλά ο θυμός ήταν πολύ θλιβερός για μένα, ειδικά όταν έβλεπα πόσο ανασφαλής ήταν», παραδέχθηκε η Shields στους Sunday Times.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο