Αθλητισμός

ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Με γκολ του Μαρσιάλ η Ένωση επέστρεψε στις νίκες

ΑΕΚ – Παναιτωλικός: Με γκολ του Μαρσιάλ η Ένωση επέστρεψε στις νίκες

Πηγή Φωτογραφίας: [375225] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κυκλοφορούσε τη μπάλα και προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους, από την άλλη πλευρά, να προσέχουν περισσότερο την άμυνά τους.

Με γκολ του Μαρσιάλ στο 56′ η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό, άφησε πίσω της την ήττα από τον Παναθηναϊκό και είναι στο -3 από τον Ολυμπιακό, ο οποίος την Κυριακή θα υποδεχθεί τους «πράσινους» στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο αγώνας άρχισε με τους «κιτρινόμαυρους» να προσπαθούν να πάρουν από νωρίς τον έλεγχο και να έχουν την πρώτη καλή στιγμή στο 5′ με το σουτ του Γιόνσον που έφυγε άουτ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κυκλοφορούσε τη μπάλα και προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους, από την άλλη πλευρά, να προσέχουν περισσότερο την άμυνά τους.

Οι Αγρινιώτες, είναι η αλήθεια, δεν ένιωθαν κάποια πραγματική απειλή από τους «κιτρινόμαυρους», η οποία δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στο γκολ. Μετά το 30′, μάλιστα, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη άρχισε να βγαίνει και μπροστά, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι ιδιαίτερο.

Γρήγορα, επομένως, ο έλεγχος πέρασε ξανά στην πλευρά του «δικέφαλου αετού», ο οποίος απείλησε στο 41′ με το πλασέ του Περέιρα, μετά το γύρισμα του Χατζισαφί, που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων ενώ στο 44′ ο Χατζισαφί δεν κατάφερε να βρει στόχο με σουτ μετά τη σέντρα του Λαμέλα που πέρασε από όλους.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Οντουμπάτζο (77′ Σιμάνσκι), Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Γιόνσον (87′ Μάνταλος), Πινέδα (83′ Λιούμπιτσιτς), Περέιρα, Λαμέλα (87′ Ελίασον), Μαρσιάλ, Λιβάι Γκαρσία (77′ Πιερό).

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Tσάβες, Μλάντεν, Στάγιτς, Παντελάκης, Μαυρίας, Πέρες, Μπουζούκης (65′ Ντίας), Μπακάκης (83′ Νικολάου), Ρόα (81′ Μπελεβώνης), Μιγκέλ Λουίς (65′ Λιάβας), Μαϊντέβατς (65′ Λομόνακο).

Πηγή: pagenews.gr

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Κάλυψη διεθνών πολιτικών εξελίξεων, γεωπολιτικών ανακατατάξεων, διπλωματικών σχέσεων και θεμάτων διεθνούς ασφάλειας. Παρακολούθηση κρίσεων, πολέμων, διεθνών οργανισμών και στρατηγικών εξελίξεων με έμφαση στην έγκυρη ενημέρωση και την αναλυτική προσέγγιση. Δημοσιογράφος με 20ετή εμπειρία στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ. Απόφοιτος Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική. Έχει καλύψει σημαντικά διεθνή γεγονότα, συνόδους κορυφής, εκλογικές αναμετρήσεις και περιφερειακές κρίσεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο. Διαθέτει εμπειρία στην παραγωγή αναλύσεων για θέματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας, ενέργειας και διεθνούς διπλωματίας, συνεργαζόμενος με ενημερωτικούς οργανισμούς και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο