Ελλάδα

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει 3χρονο αγοράκι στο Ηράκλειο – Είναι χτυπημένο στο κεφάλι

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει 3χρονο αγοράκι στο Ηράκλειο – Είναι χτυπημένο στο κεφάλι

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει 3χρονο αγοράκι στο Ηράκλειο – Είναι χτυπημένο στο κεφάλι

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 3χρονο αγοράκι στο Ηράκλειο, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων με τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το patris.gr, οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι βαρύτατη.

Το παιδί έφερε τραύμα στο κεφάλι και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, οι γονείς του παιδιού κλήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να δώσουν απαντήσεις που θα ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες το 3χρονο παιδί βρέθηκε να κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του.

Πηγή: pagenews.gr

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.