Πολιτική

Κακλαμάνης προς Καρυστιανού: Είστε ευπρόσδεκτη σε προσωπικό επίπεδο – Η Βουλή δεν αντιδικεί

Κακλαμάνης προς Καρυστιανού: Είστε ευπρόσδεκτη σε προσωπικό επίπεδο – Η Βουλή δεν αντιδικεί

Πηγή Φωτογραφίας: [375245] ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Πρόεδρος της Βουλής, ενημέρωσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ότι σήμερα τηλεφώνησε στο γραφείο του η δικηγόρος Μαρία Γρατσία και αφού ανέφερε ότι εκπροσωπούσε την κυρία Μαρία Καρυστιανού ζήτησε από μέρους της μια συνάντηση μαζί του, υπό την παρουσία της.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Μαρίας Καρυστιανού για συνάντηση στο γραφείο του, διευκρινίζοντας πως είναι ευπρόσδεκτη σε προσωπικό επίπεδο το ερχόμενο Σάββατο ή την Κυριακή.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, ενημέρωσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ότι σήμερα τηλεφώνησε στο γραφείο του η δικηγόρος Μαρία Γρατσία και αφού ανέφερε ότι εκπροσωπούσε την κυρία Μαρία Καρυστιανού ζήτησε από μέρους της μια συνάντηση μαζί του, υπό την παρουσία της.

Ο κ. Ο Κακλαμάνης ζήτησε από τη νομική του σύμβουλο την Κυριακή Πέρρου να επικοινωνήσει με τον συνάδελφό της, δικηγόρο Μαρία Γρατσία και να διαβιβάσει πως ευχαρίστως να γίνει η συνάντηση σε προσωπικό επίπεδο, αλλά η κυρία Καρυστιανού θα πρέπει να του αποστείλει ένα mail με το σχετικό αίτημα.

Σύμφωνα με τον κ. Κακλαμάνη, η κυρία Μαρία Καρυστιανού στις 4 το απόγευμα του απέστειλε το σχετικό mail, όμως – όπως είπε ο Πρόεδρος της Βουλής – παρατήρησε ότι είχε δύο αντιφάσεις: Η πρώτη αφορά το γεγονός ότι η κυρία Καρυστιανού καθόριζε η συνάντηση να γίνει αύριο στις 11 το πρωί – ενώ κάποια αιτία συνάντησης δεν καθορίζει και αυτή της δικηγόρου της, καθώς θα ήθελαν να συζητήσουν νομικά θέματα.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, απάντησε μέσω email στην κυρία Καρυστιανού αναφέροντας ότι η ίδια προσωπικά (όχι με τη δικηγορία της) είναι ευπρόσδεκτη στο γραφείο του το Σάββατο ή την Κυριακή το πρωί. Και όπως είπε ο κ. Ο Κακλαμάνης της επισημαίνει ότι η Βουλή δεν αντιτίθεται με κανέναν πολίτη και ως εκ τούτου δεν μπορεί να έρθει με δικηγόρο.

Η Βουλή δεν έχει κανένα νομικό ζήτημα με κανένα πολίτη. Η Μαρία Καρυστιανού, εάν και υπογράφει κάτω από το mail που έστειλε ως πρόεδρος τους Συλλόγου Γονέων των θυμάτων των Τεμπών, ο Πρόεδρος της Βουλής είπε ότι ζητάει τη συνάντηση σε προσωπικό επίπεδο.

Πηγή: pagenews.gr

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο