Κέντρικ Ναν εσύ σούπερ σταρ! Ακόμη μια διάκριση και το Φεβρουάριο

Πηγή Φωτογραφίας: [376180] STOIXIMAN GBL 2024-2025 / ΜΑΡΟΥΣΙ - ΠΑΟ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ο Κέντρικ Ναν πήρε τον τίτλο του MVP της EuroLeague, για τον μήνα Φεβρουάριο, διαδεχόμενος τον Σάσα Βεζένκοβ που είχε πάρει τον τίτλο τον προηγούμενο μήνα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendrick Nunn (@nunnbetter_)
Ο Αμερικανός σκόρερ των πρασίνων μέτρησε κατά μέσο όρο 25.7 πόντους, 5 ασίστ και 26.3 PIR κατά μέσο όρο και αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του μήνα. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που παίρνει τον συγκεκριμένο τίτλο, μετά τον περασμένο Απρίλιο.
Μέσα στον Φεβρουάριο το τριφύλλι εδωσε τρεις αναμετρήσεις και μέτρησε ισάριθμες νίκες, με τον Ναν πρωταγωνιστή. Η ομάδα του Αταμάν κέρδισε κατά σειρά Φενέρμπαχτσε, Αναντολού Εφές και Βιλερμπάν.
Kendrick Nunn is the February MVP🏆@nunnbetter_ taking over as we approach the final part of the season⚡️ pic.twitter.com/4hbFbsMgm1
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) March 3, 2025
Πηγή: pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας