Πολιτική

Δουδωνής: Θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης;

Δουδωνής: Θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης;

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΟΥΔΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2025" / 4η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Η γραμμή της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι φταίνε όλοι άρα δεν φταίει κανείς»

«Η γραμμή της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι φταίνε όλοι άρα δεν φταίει κανείς», τόνισε σε παρέμβασή του σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, κ. Παναγιώτης Δουδωνής, αναφορικά με τις ευθύνες του πρωθυπουργού για την διαχείριση της υπόθεσης των Τεμπών.

«Εγώ λοιπόν που όταν κυβέρνησε τελευταία φορά το ΠΑΣΟΚ ήμουν 21 ετών, εγώ ζητώ συγγνώμη. Ο κ. Μητσοτάκης που είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας θα ζητήσει συγγνώμη;», υπογράμμισε ο κ. Δουδωνής.

Η παρέμβαση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο Χ:

Πηγή: Pagenews.gr

Βασίλης Διαμαντάκος
Βασίλης Διαμαντάκος

Κάλυψη πολιτικών εξελίξεων και breaking news. Δημοσιογράφος πολιτικού ρεπορτάζ με εμπειρία σε ελεύθερη επικαιρότητα και ανάλυση πολιτικών γεγονότων.