Ελλάδα

Την ενοχή του Μάνου Παπαγιάννη πρότεινε ο εισαγγελέας – H αντίδραση του ηθοποιού

Την ενοχή του Μάνου Παπαγιάννη πρότεινε ο εισαγγελέας – H αντίδραση του ηθοποιού
«Προτείνω την ενοχή του όπως και πρωτόδικα», σημείωσε ο εισαγγελέας της έδρας

Ο εισαγγελέας τόνισε ότι από τα στοιχεία προκύπτει πως ο κατηγορούμενος, Μάνος Παπαγιάννης, εισέβαλε με έντονο τρόπο στο καμαρίνι της Σοφίας Παυλίδου και την απώθησε, γεγονός που ο ίδιος παραδέχτηκε. Σύμφωνα με τα τρία ιατρικά έγγραφα που προσκόμισε η Σοφία Παυλίδου, διαπιστώνονται σωματικές κακώσεις, οι οποίες, όπως ανέφερε ο εισαγγελέας, συνδέονται άμεσα με την ενέργεια του κατηγορουμένου.

Επιπλέον, έκρινε μη πειστική την κατάθεση του εργαζόμενου στο θέατρο που υποστήριξε πως δεν συνέβη τίποτα, τονίζοντας ότι η εγκαλούσα δεν είναι δυνατόν να τραυματίστηκε μόνη της. Δεν θεωρήθηκε επίσης αξιόπιστος ο ισχυρισμός του κατηγορουμένου πως πρώην συνάδελφοί του συνωμότησαν εναντίον του, αφού, όπως κατατέθηκε στο δικαστήριο, δεν υπήρχαν προηγούμενα μεταξύ τους. Καταλήγοντας, ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου, όπως είχε αποφασιστεί και στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο.

Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα» o Mάνος Παπαγιάννης τόνισε στην απολογία του πως «Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήθελε να μου πάρει τον ρόλο και η Σοφία Παυλίδου ήθελε να γίνει η ιέρεια του #Me too». Ο ηθοποιός μίλησε για σκευωρία εις βάρος του και μεθοδευμένη συμπεριφορά που θέλει την εξόντωσή του.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης στην υπόθεση του Μάνου Παπαγιάννη για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου, διαβάστηκε στο δικαστήριο η κατάθεση της Κάτιας Νικολαΐδου, η οποία είχε φύγει από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2023.

Η ηθοποιός είχε καταθέσει ότι είχε δεχτεί βίαιη συμπεριφορά από τον Μάνο Παπαγιάννη το 2015, όταν συνεργάστηκαν στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα». Όπως είχε περιγράψει, ο ηθοποιός είχε εξοργιστεί ύστερα από ένα σχόλιο της σκηνοθέτιδας και, όταν εκείνη επιχείρησε να παρέμβει, την άρπαξε από τον λαιμό και την ταρακούνησε. Η ίδια είχε δηλώσει ότι θεώρησε υποχρέωσή της να μοιραστεί την εμπειρία της, θέλοντας να συμβάλει με την κατάθεσή της στη δίκη ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου.

Η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη δήλωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Συνεχίζεται η δίκη με την απολογία του Μάνου. Ελπίζω να ολοκληρωθεί σήμερα η διαδικασία. Προσδοκά μια δίκαιη δίκη. Ο κύριος Παπαγιάννης από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες. Αυτό που λέει είναι ότι είναι αθώος. Καλεί να εκδώσει απόφαση το δικαστήριο αν υπήρξε περιστατικό απλής σωματικής βλάβης, κάτι που ο κύριος Παπαγιάννης αρνείται από την αρχή. Η κυρία Παυλίδου έχει ασκήσει αγωγή και ζητάει πάνω από 80 χιλιάδες ευρώ με τους τόκους. Είχε γίνει διαμεσολάβηση προκειμένου μήπως και βρεθεί μια εξωδικαστική λύση. Σε αυτή τη διαδικασία προσήλθε μόνο ο συνάδελφος που εκπροσωπεί την κυρία Παυλίδου, και όχι η ίδια, ενώ εμείς ήμασταν εκεί. Οκτώ χρόνια σχεδόν μετά μάθαμε ότι η κυρία Παυλίδου κατέγραφε τον κύριο Γκουρούση εν αγνοία του και υπάρχει αυτό το υλικό. Εδώ επιβεβαιώνεται η θέση του κύριου Παπαγιάννη που μιλάει για σκευωρία εις βάρος του και μεθοδευμένη συμπεριφορά, η οποία έχει στόχο την εξόντωσή του».

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments