Ελλάδα

«Έλα μωρέ, έχω χάσει κι άλλο παιδί»: Τι είπε η Μουρτζούκου στην κουμπάρα της μετά το θάνατο του 2ου βρέφους

«Έλα μωρέ, έχω χάσει κι άλλο παιδί»: Τι είπε η Μουρτζούκου στην κουμπάρα της μετά το θάνατο του 2ου βρέφους

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot OPEN //«Έλα μωρέ, έχω χάσει κι άλλο παιδί»: Τι είπε η Μουρτζούκου στην κουμπάρα της μετά τον θάνατο του δεύτερου βρέφους της

Ανέφερε ότι η 25χρονη αφαιρούσε συνέχεια τον πομπό που θα ειδοποιούσε του γιατρούς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Η νονά του δεύτερου παιδιού της Ειρήνης Μουρτζούκου περιγράφει τις αντιδράσεις της 25χρονης καθ’ ομολογίαν δολοφόνου μετά τον θάνατο της Μαρίας Φρειδερίκης στο νοσοκομείο.

Η Στέλλα όπως είναι το όνομά της νονάς της δολοφονημένης κόρης της Μουρτζούκου, μιλώντας στο OPEN είπε ότι η 25χρονη έλειπε συνέχεια από το δωμάτιο που νοσηλευόταν το παιδί της. Ανέφερε ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου αφαιρούσε συνέχεια τον πομπό που θα ειδοποιούσε του γιατρούς σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Συγκλονίζει επίσης ο τρόπος που περιγράφει την ψυχρή και απαθή στάση της Ειρήνης Μουρτζούκου αμέσως μετά τον θάνατο του βράφους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Μουρτζούκου  έλειπε από το νοσοκομείο αρκετές ώρες, δεν νοιαζόταν για το παιδί της. Μου είχε κάνει εντύπωση που έβγαζε διαρκώς τον πομπό από το παιδί και μου έλεγε ότι δύο μηνών παιδί δεν τον ήθελε και τον έβγαζε. Το παιδί της το πρόσεχα εγώ. Μου είχε πει ότι είχαν έρθει στο νοσοκομείο για το ματάκι του παιδιού. Σπασμούς πάθαινε μόνο όταν ήταν η Ειρήνη. Μαζί μου δεν είχε πάθει τίποτα το παιδί, ήταν μια χαρά. Η Ειρήνη δεν ήταν μητέρα, δεν αγωνιούσε. Το ξημέρωμα που πέθανε η Μαρία Φρειδερίκη το θυμάμαι πολύ καλά και δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Εκείνο το βράδυ δεν ήρθε μαζί μου η Ειρήνη για να πάμε στο κυλικείο. Μετά που της έστειλα μήνυμα να έρθει στη σκάλα δεν ήρθε. Μπήκα στην πτέρυγα του 6ου ορόφου και υπήρχε ηρεμία. Ο πομπός δεν χτύπησε εκείνο το βράδυ, θα υπήρχαν γιατροί. Λίγο πριν φτάσω στο δωμάτιο, βγαίνει η Ειρήνη και λέει “κουμπάρα, το παιδί δεν είναι καλά”. Και εγώ άρχισα να φωνάζω βοήθεια. Ένας νοσηλευτής ήρθε και έβαλε αμέσως οξυγόνο στο παιδί και το πήγε στο box για τις πρώτες βοήθειες. Η Ειρήνη εκείνο το βράδυ ήταν απαθέστατη, έστελνε μηνύματα με το κινητό της. Η Ειρήνη δεν έκλαψε ποτέ.

Μας ανακοίνωσαν ότι το παιδί δεν ζει και μπροστά σε έναν νοσοκόμο που είπε “έλα πώς κάνεις έτσι, έχω χάσει κι άλλο παιδί”», είπε η Στέλλα.

Στη συνέχεια, η Στέλλα δήλωσε ότι και το δικό της παιδί κινδύνεψε, ενώ παρουσίασε ένα βίντεο που έβγαλε η 25χρονη με τον γιο της.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments